Ομπρέλα ασφαλείας της ΝΔ σε κάθε λογής φασισταριό….με μπύρα και σουβλάκι

Συνεχίζουν να χαϊδεύουν τα πιο χαμερπή ανθρώπινα ένστικτα με σκοπό να γίνουν και πάλι συμπαθείς στο φασιστικό λουμπεναριό που γαλούχησαν τα τελευταία χρόνια

EK ND Simaies

Έκανε πάλι το θαύμα του ο Κωνσταντίνος ο Κυρανάκης, ο «πολλά υποσχόμενος» νέος πολιτικός της ΝΔ, με τη βοήθεια φυσικά του καταδρομέα των Εξαρχείων Θάνου Πλεύρη.

Από κοινού αποφάσισαν ότι τελικά η ελληνικότητά τους τελικά περιορίζεται στο δικαίωμά τους να τρώνε σουβλάκια και να πίνουν μπύρες και είπαν να το διατρανώσουν μέσα από τη βουλή.

Αυτό προέκυψε από την κάλυψη που παρείχαν και οι δύο σε ακροδεξιά ομάδα της Θεσσαλονίκης που διοργανώνει έξω από το κέντρο φιλοξενίας στα Διαβατά, «Μπάρμπεκιου πάρτυ-διαμαρτυρία κατά της λαθρομετανάστευσης με άφθονο χοιρινό κρέας και αλκοόλ», προφανώς επειδή αυτά τα δύο προϊόντα απαγορεύεται να καταναλωθούν κατά τη μουσουλμανική θρησκεία.

H περιθωριακή ακροδεξιά ομάδα αυτοσυστήνεται ως «Ενωμένοι Μακεδόνες», όμως πλέον μπορεί να θεωρήσει δεδομένη την άνοδό της στα ρετιρέ της (ακροδεξιάς) πολυκατοικίας μετά και την ανοιχτή στήριξη που έλαβε από τα δύο… ανερχόμενα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης.

Η αφορμή για να στηρίξουν οι νεοδημοκράτες την εθνεγερτική κοιλιόδουλη πρωτοβουλία των Ενωμένων Μακεδόνων στάθηκε η ερώτηση που απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής για τις τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα.

«Ξέρω ότι νομικά μπορεί να να μην είναι τεκμηριωμένο ή σχετικό αλλά δεν ξέρω σε τι κατηγορία του Ποινικού Κώδικα να εντάξω αυτούς που οργανώνουν στη Θεσσαλονίκη μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ απέναντι σε προσφυγικές δομές. Δεν ξέρω αν το καλύπτει ο Ποινικός Κώδικας αλλά ξέρω ότι είναι ντροπή για κάθε άνθρωπο. Δεν ξέρω αν αυτός ο σαδισμός είναι ποινικά κολάσιμος αλλά από κάθε Έλληνα δημοκράτη πολίτη θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαδισμός, κτηνωδία», τόνισε σε ήρεμο ύφος ο Χρήστος Γιαννούλης.

Ο Πλεύρης πετάχτηκε ως συνήθως προκειμένου να υπερασπιστεί τη γελοία πρωτοβουλία των ομοϊδεατών του, όμως επισήμως τον λόγο τον πήρε ο σοβαρός της παρέας, ο Κωνσταντίνος ο Κυρανάκης. Αυτός που έλεγε ότι ο εμφύλιος ήταν πόλεμος κομμουνιστών εναντίον Ελλήνων, ντε!

«Να υπενθυμίσω ότι στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και υπό προϋποθέσεις αλκοόλ. Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτησή σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων; Με ποια λογική;», αναρωτήθηκε ο Κυρανάκης, ενώ αργότερα τη σκυτάλη της υποστήριξης της γαστρονομικής πρωτοβουλίας, πήρε (φυσικά) και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μέσω twitter.

Άραγε συνειδητοποιεί κανείς εκεί στη ΝΔ την τερατώδη κατάσταση την οποία δημιούργησαν χαϊδεύοντας προεκλογικά τα πιο τελευταία, χαμερπή ανθρώπινα ένστικτα του ακροατηρίου τους, με αποτέλεσμα όλο αυτό να γυρνάει εναντίον της ίδιας της κυβέρνησης ενισχύοντας την ανικανότητά της να διαχειριστεί το πρόβλημα.

Και αν το συνειδητοποιούν εκεί στο κόμμα, ίσως θα πρέπει να μαζέψουν όλους τους Κυρανάκηδες, Πλεύρηδες, Μπογδάνους και λοιπούς που έχουν βγει παγανιά τις τελευταίες εβδομάδες ξερνώντας μισανθρωπισμό. Αν δεν τους μαζέψουν, τους φορτώνονται μαζί με όλα όσα λένε.

Η πλάκα είναι ότι όλοι αυτοί νομίζουν πως οι μουσουλμάνοι θεωρούν τα γουρούνια ιερά ζώα και θα προσβληθούν αν τους δουν να τρώνε χοιρινά καλαμάκια στη Θεσσαλονίκη. Στην πραγματικότητα το ακριβώς αντίθετο ισχύει, αφού σύμφωνα με το Κοράνι, το χοιρινό κρέας είναι ακάρθαρτο και γι’ αυτό δε θα πρέπει να καταναλώνεται από τους πιστούς.

Πρόκειται άλλωστε για την ίδια απαγόρευση που ορίζει και η εβραϊκή Τορά για την κατανάλωση χοιρινού. Με άλλα λόγια; Ούτε ο Χριστός έτρωγε χοιρινό… Σοκαριστικό; Ακόμα πιο σοκαριστικό για όλους αυτούς ίσως είναι το να μάθουν ότι το χοιρινό απαγορεύεται και σε δύο Ορθόδοξες εκκλησίες, για τις οποίες κατά τα άλλα ο ίδιοι άνθρωποι δηλώνουν περήφανοι: οι Ορθόδοξες Εκκλησίες της Ερυθραίας και της Αιθιοπίας, ενώ σε γενικές γραμμές, αν και δεν υπάρχει απαγόρευση, το χοιρινό κρέας δεν είναι μέρος της διατροφής ούτε των Χριστιανών Αράβων, τους οποίους τα διάφορα φασισταριά θυμούνται μόνο, όποτε τους συμφέρει. Θα έχει και τέτοιους στα Διαβατά πάντως, όπως και σε όλα τα αντίστοιχα Κέντρα.

Μια από τις πρώτες αναφορές σε απαγόρευση χοιρινού πάντως εντοπίζεται στον Ηρόδοτο, ο οποίος σημειώνει ότι την απαγόρευση του χοιρινού ακολουθούσαν τα φύλλα των Σκυθών.

Η εύκολη εξήγηση είναι ότι το χοιρινό κρέας είναι ευαίσθητο στη μόλυνση από παράσιτα και η υπερβολική ζέστη που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, ωθούσε τους πολιτισμούς σε τέτοιες απαγορεύσεις (πολλές φορές μέσω της θρησκείας) ώστε να προστατεύεται η υγεία. Αλλά είναι απόγευμα τώρα που γράφεται αυτό το άρθρο και για κάποιους η κοινωνική ανθρωπολογία ίσως πέφτει λίγο βαριά…

Υ.Γ.: Μιας και διάφοροι θα μπουν όμως σε αυτό το άρθρο με σκοπό να εκφράσουν το μίσος τους σε κάθε τι το διαφορετικό, αφήνω εδώ το σχετικό απόσπασμα από το Κοράνι που αφορά την κατανάλωση χοιρινού κρέατος. Έτσι για να έχουν έναν πραγματικό λόγο να νευριάσουν… Σαν να τους ακούω ήδη… «Τρεχάτε χωριανοί, ισλαμοποιούν και τα site μας τώρα!»

«He has only forbidden to you dead animals, blood, the flesh of swine, and that which has been dedicated to other than Allah. But whoever is forced [by necessity], neither desiring [it] nor transgressing [its limit] – then indeed, Allah is Forgiving and Merciful».

«Σας έχει απαγορεύσει μόνο τα νεκρά ζώα, το αίμα, το κρέας του χοιρινού, και ό,τι έχει αφιερωθεί σε κάποιον άλλο εκτός από τον Αλλάχ (Θεό). Όμως όποιος αναγκαστεί [από ανάγκη], χωρίς να το επιθυμεί, ούτε να ξεπερνάει [τα όρια], τότε πράγματι, ο Αλλάχ (Θεός) είναι Συγχωρητικός και Ελεήμων», αναφέρει το Κοράνι σε ερμηνεία.

Με τις υγείες σας λοιπόν την Κυριακή στα Διαβατά και καλή χώνεψη, παιδιά…

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…