Ομπάμα προς Ρωσία: "Αποσύρετε τα στρατεύματα!"

«Η συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία στην οποία έχει προχωρήσει η Ρωσία ξεπερνά το συνηθισμένο», δήλωσε από το…

obama

«Η συγκέντρωση στρατευμάτων στα σύνορα με την Ουκρανία στην οποία έχει προχωρήσει η Ρωσία ξεπερνά το συνηθισμένο», δήλωσε από το Βατικανό ο Μπαράκ Ομπάμα και κάλεσε τη Μόσχα να αποσύρει το στρατό της και να αρχίσει συνομιλίες με το Κίεβο για να αποκλιμακωθεί η ένταση.

«Βλέπετε ένα ευρύ φάσμα στρατιωτικών δυνάμεων να συγκεντρώνονται κατά μήκος των συνόρων υπό το πρόσχημα των στρατιωτικών ασκήσεων», δήλωσε ο Ομπάμα στην εκπομπή This Morning του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS στην πόλη του Βατικανού. «Αλλά αυτές (οι κινήσεις) δεν είναι κάτι που θα έκανε η Ρωσία φυσιολογικά».

Ο Ομπάμα σημείωσε ότι οι κινήσεις αυτές των ρωσικών στρατευμάτων μπορεί να αποτελούν απλώς μια προσπάθεια εκφοβισμού της νέας κυβέρνησης στο Κίεβο από μέρους του Κρεμλίνου, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προοιωνίζονται νέες ρωσικές στρατιωτικές ενέργειες. Οι Ρώσοι «μπορεί να έχουν κι άλλα σχέδια», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…