Ομολόγησε τη δολοφονία της Φαίης η αδερφή της: «Το έκανα γιατί τη μισούσα»

Ραγδαίες εξελίξεις

ASTYNOMIA1

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω απ’ τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης, καθώς λίγη ώρα μετά την απόφαση για φυλάκιση της αδερφής, της μάνας και της σπιτονοικοκυράς η πρώτη ομολόγησε το έγκλημα.

Πιο συγκεκριμένα η αδερφή του θύματος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στις αρχές ότι αυτή ήταν που σκότωσε την 23χρονη και το έκανε γιατί τη μισούσε.

Λίγο νωρίτερα είχε αποφασιστεί η φυλάκιση των τριών γυναικών

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου καθώς στη φυλακή οδηγούνται οι τρεις κατηγορούμενες.

Συγκεκριμένα προφυλακιστέες κρίθηκαν, το απόγευμα της Δευτέρας, η μητέρα η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά, για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της Φαίης Μπακογιώργου, μετά από τις μαραθώνιες απολογίες τους, με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της 15ης τακτικής ανακρίτριας.

Σε βάρος των 3 κατηγορουμένων είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

«Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο»

Η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου βρέθηκε το 2021 νεκρή μέσα σε μία κουβέρτα λίγα μέτρα από το σπίτι της στην Κυψέλη και ενώ η υπόθεση είχε μείνει στάσιμη μπήκαν στο μικροσκόπιο τρία άτομα, τρεις γυναίκες, που συνελήφθησαν ενώ την Πέμπτη πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Οι μαρτυρίες πάντως που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για όσα περνούσε η άτυχη κοπέλα είναι πραγματικά συγκλονιστικές, με μια γειτόνισσά μιλώντας στον ΑΝΤ1 να περιγράφει μερικές από τις σκηνές τρόμου που έζησε η Φαίη.

«Είδα μία μέρα τα παιδιά να κρέμονται από το μπαλκόνι. Ήρθε η πυροσβεστική και με άδεια εισαγγελέα μπήκαν μέσα και έσωσαν τα παιδιά, ενώ όταν ρώτησαν τη γυναίκα που τους φιλοξενούσε πόσα παιδιά είναι στο σπίτι εκείνη είπε 3 ενώ οι αρχές βρήκαν 4», είπε.

Ενώ μιλώντας για την τελευταία φορά που την είδε ζωντανή τόνισε: «η κοπέλα ούτε να μιλήσει δεν μπορούσε από το ξύλο που είχε φάει. Είχε αίματα στο λαιμό και εμφανή σημάδια κακοποίησης, έσερνε τα πόδια της, δεν μπορούσε να περπατήσει».

Διαβάστε περισσότερα: Συγκλονίζει η κατάθεση του παιδιού της 22χρονης, Φαίης Μπακογιώργου

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα πράγματα όμως πήραν διαφορετική τροπή όταν η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου κατέθεσε μήνυση για λογαριασμό του πατέρα της 23χρονης.

Στη συνέχεια τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, που είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης Μπακογιώργου.

Μάλιστα η κα Δημητριάδου σε δήλωση της στο documentonews.gr σημείωσε ότι: «Επί ένα χρόνο η Υποδιεύθυνση Κυψέλης δεν έκανε τίποτα για την υπόθεση. Στη συνέχεια και αφού καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έκαναν πραγματικά εξαιρετική δουλειά».

Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…

Σάλος με τις κιτς χλαμύδες στην Ακρόπολη και την «αναβάθμιση» με άρωμα…χούντας (!) – «Η κα Μενδώνη να απαντήσει άμεσα»

GMPRm9QXEAElRJj

Σάλος με τις κιτς χλαμύδες στην Ακρόπολη και την «αναβάθμιση» με άρωμα…χούντας (!) – «Η κα Μενδώνη να απαντήσει άμεσα»

Αλευρωμένοι λευκοί σανδαλοφόροι νεαροί και νεαρές πόζαραν σαν αρχαία αγάλματα μπροστά από τον Παρθενώνα παριστάνοντας…

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

6036943

Η πρώτη δήλωση της Δούρου μετά την απόφαση για το Μάτι: «Η μάνα μου πέθανε με τον καημό ότι η κόρη της διασύρθηκε»

Διαβάστε τα πρώτα λόγια της Ρένας Δούρου μετά την αθώωση της για την τραγωδία στο…