Ομολόγησε ο σύντροφος της 43χρονης ότι εκείνος την κατακρεούργησε

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κω, η φρικτή ανθρωποκτονία της 43χρονης Ρουμάνας που έγινε…

egklima kws

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κω, η φρικτή ανθρωποκτονία της 43χρονης Ρουμάνας που έγινε πριν τρεις ημέρες στην περιοχή Πλατάνι της Κω. Δράστης είναι ο 51χρονος Αλβανός, σύντροφος του θύματος, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του μετά από δύο 24ωρα συνεχών αντιφάσεων κατά την ανάκριση και δυο αυτοψιών του χώρου, παρουσία εισαγγελέα όπου υπέπεσε σε λάθη περιγράφοντας πράγματα που δεν ταίριαζαν με τον τρόπο που βρέθηκε το θύμα. Κατόπιν αυτών, ο δράστης άρχισε να διαπραγματεύεται την ομολογία και στο τέλος ομολόγησε και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο 51χρονος δράστης, χρησιμοποιώντας μαχαίρι κουζίνας κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στο λαιμό στην καρωτίδα, στο στήθος και στα γεννητικά όργανα της άτυχης γυναίκας μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου διέμεναν στην περιοχή Πλατάνι της Κω.

Στη συνέχεια ο δράστης, προκειμένου να αποκρύψει πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, το τοποθέτησε μέσα σε μία θήκη μαζί με άλλα μαχαίρια και ενημέρωσε ο ίδιος τις Αστυνομικές Αρχές της Κω για την ύπαρξη του πτώματος. Όλα αυτά εκτυλίχθηκαν μέσα σε 15 λεπτά.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κω, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής. Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο και κατασχέθηκε. Το εν λόγω μαχαίρι, με λάμα μήκους 19 εκατοστών, καθώς άλλα πειστήρια που συλλέχτηκαν απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις, όπου ακόμα και μακροσκοπικά φαίνονταν ίχνη αίματος στην πριονωτή λάμα, αίμα το οποίο αποκαλύφθηκε πως ήταν του θύματος.


Παράλληλα, η σορός της 43χρονης μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου στη Ρόδο, όπου διενεργήθηκε νεκροτομή.  Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε κατά την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν σε βάρος του 51χρονου ενοχοποιητικά στοιχεία και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα.

Του είπε πως θα τον εγκαταλείψει και εξοργίστηκε

Τα κίνητρα του εγκλήματος έδειχναν από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς πάθος, τόσο από την φύση των χτυπημάτων που δέχτηκε το θύμα όσο και από έλλειψη στοιχείων που να έδειχναν τυχόν παραβίαση της εισόδου ή αναστάτωσης στον χώρο του διαμερίσματος.

Η άτυχη 43χρονη που ήταν διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, πριν από περίπου 3 χρόνια είχε συνάψει ερωτική σχέση στην Κω με τον 51χρονο, επίσης διαζευγμένο και πατέρα δύο παιδιών. Πριν από δύο χρόνια αποφάσισε η 43χρονη να φύγει από την Κω και να μετακομίσει για εργασία στην Λειβαδιά Βοιωτίας. Όλο αυτό το διάστημα θύμα και δράστης διατηρούσαν πολύ συχνή τηλεφωνική επαφή και το τελευταίο μήνα αποφάσισε η γυναίκα να επιστρέψει στο νησί. Μόλις πριν από 15 ημέρες μετακόμισε στο διαμέρισμα του 51χρονου συντρόφου της  και εκείνος της κανόνισε ραντεβού για εργασία στο ζαχαροπλαστείο που εργαζόταν ο ίδιος την ημέρα της δολοφονίας. Λίγο πριν τη μιάμιση το μεσημέρι η 43χρονη τηλεφώνησε στον σύντροφό της και του ζήτησε να πάει στο σπίτι για να μιλήσουν.

Ο 51χρονος, λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο διαμέρισμα, έκατσε με την σύντροφό του στην κουζίνα και εκεί η άτυχη γυναίκα, του ανακοίνωσε πως μετάνιωσε, ότι θα τον εγκαταλείψει και πως θα επιστρέψει στη Λειβαδιά. Εκείνος εξοργίστηκε όπως περιέγραψε μετά από δύο 24ωρα ανακρίσεων στους αστυνομικούς, λογόφερε έντονα μαζί της και αμέσως άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο κυνήγησε την γυναίκα μέχρι το μπάνιο όπου εκεί της επιτέθηκε και την μαχαίρωσε με μανία στον λαιμό και στα γεννητικά της όργανα.

Αμέσως μετά την πράξη του και αφού καθάρισε και έκρυψε το μαχαίρι κάλεσε στις 13:50 την Αστυνομία, αφού πρώτα φώναξε σε μία γειτόνισσά του πως βρήκε την σύντροφό του δολοφονημένη. Τα χέρια του δράστη είχαν ίχνη αίματος και ήδη τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών όταν τους υπέδειξε ότι την έπιασε από σημείο του σώματός της που δεν είχε αίματα, ενώ και το μπατζάκι στο παντελόνι του είχε αίματα με τρόπο που δεν δικαιολογούσε έναν άνθρωπο που απλά ανακάλυψε νεκρό το θύμα. Ο 51χρονος οδηγήθηκε αργά χθες το βράδυ στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, η οποία διέταξε την κράτηση και την παραπομπή του στον Ανακριτή Κω για να απολογηθεί.

 

Σοκάρει η Τερζή: «Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση – Εκείνο το βράδυ μέσα μου πέθαινα» (Video)

image 7

Σοκάρει η Τερζή: «Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση – Εκείνο το βράδυ μέσα μου πέθαινα» (Video)

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για την συμμετοχή της στη Eurovision και για πρώτη φορά αποκαλύπτει…

Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στην παραλία της Αγίας Μαρίνας – Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης

εκαβ3

Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στην παραλία της Αγίας Μαρίνας – Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης

Λόγω του ισχυρού κυματισμού και του αέρα είχε παρασυρθεί σε μεγάλη απόσταση από την παραλία…

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

satti marina

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

Έχει συγκεντρώσει ήδη μέχρι στιγμής 1,7 εκατομμύρια προβολές καθιστώντας το βίντεο το πρώτο trend στην…