Ομολογία – σοκ του Στίβεν Κόλινς: "Είχα σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες" (Video)

[…]

stiven kollins

Την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αρχών αλλά και σάλο στο Χόλιγουντ έχει προκαλέσει η ηχογραφημένη (αν αγνοία του) ομολογία του ηθοποιού Στίβεν Κόλινς, γνωστού από την πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά «Στον Έβδομο Ουρανό», ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον τρία ανήλικα κορίτσια.

Μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας, την οποία έφερε στη δημοσιότητα η γνωστή ιστοσελίδα TMZ, οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης ξεκίνησαν επείγουσα έρευνα.  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, η εν διαστάσει σύζυγός του τον άκουσε να παραδέχεται ότι έκανε σεξ με ανήλικες και ότι είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει την «ασθένειά» του.

Στην ηχογραφημένη συνομιλία, ο Κόλινς, γνωστός από το ρόλο του Έρικ Κάμντεν, του πολύτεκνου πατέρα και πάστορα στην βραβευμένη τηλεοπτική σειρά «Στον έβδομο ουρανό», ο 67χρονος παραδέχεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με ένα 11χρονο κορίτσι στη Νέα Υόρκη, το οποίο είναι μάλιστα συγγενής με τη Γκραντ. «Της χάιδεψα το χέρι και το έβαλα πάνω στα γεννητικά μου όργανα», λέει ο ηθοποιός, παραδεχόμενος πως συνέχισε να ασελγεί πάνω στη μικρή μέχρι τα 13 της χρόνια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ηθοποιός είχε επίσης επαφές με ένα ανήλικο κορίτσι που ζούσε στην γειτονιά του στο Λος Άντζελες, καθώς και με μία 12χρονη που ζει στη Νέα Υόρκη. Μέχρι στιγμής ούτε ο Κόλινς ούτε κάποιος εκπρόσωπός του έχει σχολιάσει την αποκάλυψη. 

Πηγή: TMZ

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…

Ρωσία: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης – Αναφορές για τραυματίες (video)

Ρωσία: Έκρηξη σε στρατιωτική ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης – Αναφορές για τραυματίες (video)

Πληροφορίες από ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι δυο από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.