Newsroom

Newsroom

Oμογενής ετών 89 έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και γίνεται viral (video)

Η ευτυχία του δεν περιγράφεται

papous tiktok

Ο 89χρονος ομογενής παππούς επισκέφτηκε την Ελλάδα για πρώτη φορά. Μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Tiktok φαίνεται πόσο συγκινήθηκε που έρχεται πρώτη φορά στην πατρίδα του έστω και μετά από τόσα πολλά χρόνια.

Μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο «χτύπησε» κόκκινο στο διαδίκτυο καθώς έχει περίπου 1.000.000 προβολές και πάνω από 100.000 αντιδράσεις.

Το μπαστουνάκι του ηλικιωμένου άνδρα δεν τον σταμάτησε καθόλου από το να ανέβει τα σκαλιά της γνωστής βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά στην Πλάκα αλλά και την Ακρόπολη, να περπατήσει στο αρχαίο μνημείο και να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο. Ο ίδιος μάλιστα ταξίδεψε στη Σαντορίνη, περπάτησε στα σοκάκια, ήπιε ούζο και χόρεψε.

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride 🥹🥹🥹🥹🇬🇷🇬🇷 #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai – Elli Kokkinou & Foivos

«Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια», γράφει η AnnaMG24, η εγγονή του ηλικιωμένου που δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της.

«Απόλυτη ευτυχία», είναι η φράση με την οποία συνοδεύεται η φωτογραφία του παππού που κλείνει το βίντεο. «Σε αγαπάμε παππού», γράφει σε άλλη φωτογραφία.

pappous 2