Ομοφοβικό παραλήρημα του δήμαρχου του Σότσι

Ρεσιτάλ ομοφοβίας παρέδωσε ο δήμαρχος του Σότσι της πόλης που θα φιλοξενήσει τον επόμενο μήνα τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως δήλωσε…

sotsi 0

Ρεσιτάλ ομοφοβίας παρέδωσε ο δήμαρχος του Σότσι της πόλης που θα φιλοξενήσει τον επόμενο μήνα τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή στην περιοχή αυτή του Καυκάσου, καθώς επίσης και ότι οι γκέι επισκέπτες θα είναι ευσπρόδεκτοι στους Αγώνες εάν σεβαστούν τους ρωσικούς νόμους.

«Λέμε ότι είναι δικό τους θέμα, είναι δική τους η ζωή. Όμως, αυτό δεν είναι αποδεκτό στον Καύκασο όπου ζούμε εμείς. Δεν έχουμε ομοφυλόφιλους στην πόλη μας.», ανέφερε σε δηλώσεις του στο BBC Panorama, ο δήμαρχος Ανατόλι Παχόμοφ

Ωστόσο, ανέφερε ότι η φιλοξενία θα επεκταθεί σε όσους σέβονται τους ρωσικούς νόμους και δεν επιβάλλουν τις συνήθειές τους σε άλλους.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν είχε διαβεβαιώσει ότι η Ρωσία θα υποδεχτεί όλους τους αθλητές και τους επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…