Newsroom

Newsroom

Ομοφοβικό παραλήρημα από δημοτικό σύμβουλο του Δ. Καμπόσου στο Άργος

Ανήκει στην «γαλάζια» παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου

5137142

Απαντώντας σε μια ανάρτηση του αντιδημάρχου Άργους που αφορούσε τον νέο υφυπουργό Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη που έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, ένας δημοτικός σύμβουλος, ο Ανδρέας Σαρρής, έσπευσε να χύσει το ομοφοβικό του δηλητήριο με απαράδεκτο τρόπο.

Συγκεκριμένα, ο αντιδήμαρχος Άργους, Νικόλας Γκαβούνος σε ανάρτησή του για την υπουργοποίηση του κ. Γιατρομανωλάκη αναφέρε ότι «στην κοινωνία υπάρχουν μόνο άνθρωποι με σεβασμό στις σεξουλικές τους προτιμήσεις, αρκεί αυτό να συμβαίνει αμφίδρομα ,για να μην γυρίσει μπουμερανγκ στην ίδια την κοινωνία».

Η απάντηση όμως ήρθε από τον δημοτικό σύμβουλο της ίδιας του της παράταξης ο οποίος με χυδαία υπονοούμενα πεζοδρομιακού επιπέδου επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο για την… ανοχή του στη διαφορετικότητα.

«Η ομορφιά της <<Δημοκρατίας>> μας είναι να εκφραζόμαστε ελεύθερα…ΑΛΛΑ ότι είναι εναντίον στην φύση μας και τη Θρησκεία μας είναι επιεικώς ΝΤΡΟΠΗ», αναφέρει, για να λάβει την απάντηση του αντιδημάρχου κ. Γκαβούνου: «λυπάμαι για τις απόψεις σου…..».

Ο Σαρρής όμως δεν έκανε πίσω, προχωρώντας μάλιστα σε επίθεση με υπονοούμενα κατά του Γκαβούνου: «Δεν πειράζει κάτι είναι και αυτό..!Θα σου θυμίσω το ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Βέβαια επειδή εσύ προφανώς έχεις κάνει στην Αγγλία σε δικαιολογώ εν μέρη [sic]». 

O Σαρρής συνέχισε την απαράδεκτη και αναχρονιστική του ομοφοβική επίθεση σε σχόλια κάτω από την ίδια ανάρτηση, τα οποία παραθέτουμε αυτούσια:

– «Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου η φύση κάνει το καθήκον της και δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχουν δύο είδη το αρσενικό και το θηλυκό το θηλυκό και το αρσενικό όλα τ’άλλα που είναι ενάντια στη φύση με βρίσκουν αντίθετο. Κατά τ’άλλα δηλώνω υπερήφανος που είμαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος. Είναι χαρά μου και τιμή μου και υπερηφάνια μου που έχω γεννηθεί και ζω στην χώρα που δίδαξε τον πολιτισμό και την δημοκρατία».

– «Δεν πειράζει φίλε ας με θεωρείς απαράδεκτο..!!
Είναι χαρά μου και τιμή μου να πρεσβεύω και να υποστηρίζω αυτά που έχω διδαχθεί από το σχολείο την εκκλησία μας και την οικογένειά μου»

– « Σέβομαι τους πάντες και τα πάντα..!
Δεν αποδέχομαι όμως το παρά φύσιν..!
Η διαφορετικότητα έχει χίλιες μια έννοιες εκτός από το παρά φύσιν.
Επομένως ναι σέβομαι τον συνάνθρωπο μου αλλά δεν δέχομαι αυτά που καταπατούν και βιάζουν την φύση..την θρησκεία μου.
Εγώ έχω πρότυπα και ιδανικά τους προγόνους μας και όχι αυτά που προσπαθούν να μου πλασάρουν οι δήθεν προοδευτικοί.
Κλείνοντας δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που ενοχλεί η άποψη μου αφού είστε υπερασπιστές της διαφορετικότητας θα πρέπει να σέβεστε και την άλλη άποψη είτε συμφωνείτε είτε όχι.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς του Nikos Gavounos Κενής δε δόξης ουδέν αθλιώτερον…
Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ.
Αρχαίος Έλληνας ποιητής».

Μετά από όλα αυτά, το βασικό ερώτημα δεν είναι άλλο από το τι θα πράξει ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, καθώς εκτός από το ότι βλέπει να ανοίγει ένα τεράστιο ρήγμα εντός της παράταξής του, θα πρέπει να πάρει θέση σχετικά με τον ομοφοβικό οχετό του δημοτικού του συμβούλου. Άλλωστε και ο ίδιος ο δήμαρχος έχει βρεθεί στο κέντρο των επικρίσεων ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν με αφορμή ακραίες απόψεις που έχει εκφράσει.

No photo description available.

Image may contain: text that says 'Ανδρέας Σαρρής Nikos Gavounos Δεν πειράζει κάτι είναι και αυτό..! Θα σου θυμίσω το ΠΑΤΡΙΣ- -ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Βέβαια επειδή εσύ προφανώς έχεις κάνει στην Αγγλία σε δικαιολογώ εν μέρη. Like Reply 18h Edited Nikos Gavounos Ανδρέας Σαρρής τραγικός..... Like Reply 13h Ανδρέας Σαρρής Nikos Gavounos Αληθινός.... Like Reply 13h Efi Mitsakou Ανδρέας Σαρρής καλό είναι να σεβόμαστε τη φύση και τη θρησκεία του κάθε ανθρώπου. Και εγώ δε πιστεύω στη θρησκεία σου Αλλά σέβομαι τη πίστη σου... Like Reply 11h Nikos Gavounos Efi Mitsakou μην ασχολείσαι με τον απαραδεκτο. Like Reply 37m'No photo description available.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…