Όμηρος Πουλάκης: «Ο Λιγνάδης ήταν ο μέντορας μου, αλλά…» (video)

«Σταδιακά, άρχισα να απομακρύνομαι σε επίπεδο συνεργασίας και την επόμενη χρονιά όλο αυτό έφερε και μια ρήξη στις διαπροσωπικές μας σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ομηρος πουλακης

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη και στα συναισθήματα που βίωσε όταν βγήκαν στο φως της δημοσιότητες οι πρώτες καταγγελίες.

«Οι πρώτες τρεις συνεργασίες μου ήταν με τον Λιγνάδη. Ήταν καθηγητής μου στον Εθνικό και ήταν πολύ σημαντικός καθηγητής για εμένα. Υποθέτω πως σε κάθε εκπαιδευτική διαδικασία υπάρχει κάποιος που τον έχεις σαν μέντορα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Για εμένα, όταν μπήκα στη σχολή ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε αυτά τα χαρακτηριστικά, του μέντορα. Μετά, κατά τη διάρκεια της δεύτερης συνεργασίας μας, είδα κάποιες συμπεριφορές, όχι αντίστοιχες με αυτές που βγήκαν στην επιφάνεια – που θα έλεγα ότι περιείχαν ίντριγκα, εργασιακό bullying, κακή διαχείριση ιεραρχιάς και αρνητική χρήση της εξουσίας που έχει ένας σκηνοθέτης».

«Όλα αυτά με δυσαρεστούσαν, μου προκαλούσαν στεναχώρια και μου θρυμμάτιζαν, αν μπορώ να το πω έτσι, τον θαυμασμό που του είχα στη σχολή. Σταδιακά, άρχισα να απομακρύνομαι σε επίπεδο συνεργασίας και την επόμενη χρονιά όλο αυτό έφερε και μια ρήξη στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Το εξέφρασα ανοιχτά αυτό. Εκ τότε δεν είχα κάποια άλλη συναναστροφή μαζί του. Όλα αυτά σε εμένα δεν λειτούργησαν με τρόπο που να με κάνουν να σκεφτώ να σταματήσω. Όταν βγήκαν στη φόρα αυτές οι καταγγελίες, σοκαρίστηκα. Αυτές οι διαστάσεις είναι ασύλληπτα εγκληματικές», δήλωσε.

Μετά τις αιχμές της Στεφανίδη κατά της κυβέρνησης τελικά δίνουν την ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

katerina stefanidi syzygos

Μετά τις αιχμές της Στεφανίδη κατά της κυβέρνησης τελικά δίνουν την ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της

Από το 2020, ο Μιτς Κρίερ ακόμα αναμένει στο… ακουστικό του την απόφαση της κυβέρνησης…

Άλλη μία τραγωδία στους ελληνικούς δρόμους: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη

Ξάνθη

Άλλη μία τραγωδία στους ελληνικούς δρόμους: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη

Ένα πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (16.06.2024) στην Ξάνθη, λίγο έξω από…