Newsroom

Newsroom

Ομάδα αγνώστων πυρπόλησε κομμωτήριο μετανάστη και μαχαίρωσε πελάτη στη Μεταμόρφωση

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το left.gr, είχαμε νέο ρατσιστικό κρούσμα στη Μεταμόρφωση σε κουρείο μετανάστη πακιστανικής καταγωγής από επτά αγνώστους…

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το left.gr, είχαμε νέο ρατσιστικό κρούσμα στη Μεταμόρφωση σε κουρείο μετανάστη πακιστανικής καταγωγής από επτά αγνώστους (πιθανών χρυσαυγίτες).

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομίας, οδηγός ταξί μπήκε να κουρευτεί στο κουρείο του Πακιστανού, αλλά πίσω του εισέβαλλαν δύο άγνωστοι οι οποίοι φιλονίκησαν μαζί του επειδή επέλεξε το συγκεκριμένο κουρείο που ανήκει σε μετανάστη και κατά τη φραστική αντιπαράθεση ένας από τους δράστες τον τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο ελαφρά στη δεξιά ωμοπλάτη. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τραυματίστηκαν ακόμα δύο εργαζόμενοι στο κουρείο. Στη συνέχεια οι άγνωστοι έβαλαν φωτιά, ρίχνοντας εύφλεκτο υγρό.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με εννέα πυροσβέστες. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, ο ιδιοκτήτης είχε δεχτεί επανειλλημμένες ενοχλήσεις για να κλείσει το μαγαζί και να φύγει. Προ 10ημέρου περίπου είχαν σπάσει – “άγνωστοι” πάλι – την τζαμαρία του καταστήματος.

Πηγή φωτογραφίας: Twitter @andreasloudaros


Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Φλαμίνγκο

Φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε 2 παραλίες της Αττικής – Δείτε τις εικόνες και την ανάρτηση της ΑΝΙΜΑ

Μαγικές εικόνες καθώς πανέμορφα φλαμίνγκο εμφανίστηκαν σε παραλίες της Αττικής