Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακός: Πήρε εξιτήριο ο Ολαϊτάν

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολαϊτάν από το νοσοκομείο Metropolitan και μάλιστα έδωσε το “παρών” σε γεύμα που…

olaitan 0

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ολαϊτάν από το νοσοκομείο Metropolitan και μάλιστα έδωσε το “παρών” σε γεύμα που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με τον προπονητή τους, Μίτσελ.Υστερα από δέκα σερί μέρες παραμονής του στο νοσοκομείο Metropolitan, λόγω του προβλήματος υγείας που εμφάνισε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Μάικλ Ολαϊτάν δείχνει απόλυτα υγιής.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την πορεία της υγείας του Νιγηριανού άσου.

Μάλιστα, με μήνυμα που «ανέβασε» σε κοινωνική σελίδα, Ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακου ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη που του έδωσε, καθώς και ολόκληρο το «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νιγηριανού στράικερ: «Επιτέλους αυτή η μεγάλη και δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Νιώθω ευλογημένος, γιατί σε αυτό το διάστημα δεν ένιωσα μόνος. Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας ήσασταν πάντα δίπλα μου για να με υποστηρίξετε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή μου.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον γιατρό μας και την ιατρική ομάδα του Metropolitan για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρείχαν. Ευτυχώς θα επανέλθω σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ για να σας ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη. Μέχρι τότε πρέπει να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους συμπαίκτες στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Θα φέρουν κι άλλους τίτλους και δόξα στην Ολυμπιακάρα».

Πηγή: in.gr

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…