Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακός: Νίκησε τον Αρη (1-0) και αύξησε τη διαφορά στο +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ

Με το κλείσιμο του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη ΑΕΚ στους οκτώ βαθμούς και όλα δείχνουν πως θα κάνει περίπατο στην κατάκτηση του τίτλου. 

OLY ARIS

Με το κλείσιμο του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη ΑΕΚ στους οκτώ βαθμούς και όλα δείχνουν πως θα κάνει περίπατο στην κατάκτηση του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς να λάμψουν με την απόδοση τους, νίκησαν στο Φάληρο 1-0 τον Αρη στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η πρώτη αξιόλογη φάση δημιουργήθηκε στο 29’. Ο Λόπες εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, χωρίς να γίνουν απειλητικοί. Σε όλο το 45λεπτο δεν είχαν ούτε μία τελική προσπάθεια!

Ο Ολυμπιακός ήταν φλύαρος και δεν μπορούσε να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Στο 13’ σκόραρε ο Μασούρας, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στο ματς με διάθεση να το «καθαρίσουν». Στο 48’, μετά από σουτ του Λόπες, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Ντένις. Στο 53’ ο Τζέγκο έχασε την μπάλα, ο Αγκιμπού Καμαρά την κέρδισε και την «κουβάλησε» μέχρι την αντίπαλη περιοχή, σούταρε και την «έστειλε» στο αριστερό δοκάρι του Ντένις.

Το σκορ άνοιξε στο 54’ με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Λόπες εκτέλεσε κόρνερ και ο Σισέ με εντυπωσιακό άλμα κέρδισε την κεφαλιά και σκόραρε (1-0).

Στο 68’ ο Σενεγαλέζος στόπερ απείλησε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά ο Ντένις απέκρουσε την κεφαλιά του.

Ο Αρης δεν έβγαλε αντίδραση και έτσι ηττήθηκε.

Ο Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λαλά, Σάκιτς, Μάνο, Φαμπιάνο, Ματίγια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μασούρας (82’ Ονιεκούρου), Λόπες (82’ Μ. Καμαρά), Α. Καμαρά (92’ Γκάρι Ροντρίγκες), Ελ Αραμπί (84’ Τικίνιο).

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο (82’ Ματίγια), Σάσα, Εντιαγέ (59’ Γκάμα), Ματέο Γκαρσία (74’ Λόπεθ), Μαντσίνι (74’ Ιτούρμπε), Μπερτόλιο (59’ Μάνος).

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους