Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακός: Το εννιάλεπτο του “τρόμου” στο Μιλάνο (video)

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο "γκρεμίστηκε" μέσα σε 9 λεπτά. Οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με γκολ του Γκερέρο (14'), αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-1 από την Μίλαν στη 2η αγωνιστική του Europa League.

5bb6679b1dc52413488b456a

Δύο γκολ σημείωσε ο Κουτρόνε (70′, 79′) κι ένα ο Ιγκουαΐν (76′) για τους Ιταλούς. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει μόλις 1 βαθμό, ενώ η Μίλαν είναι πρώτη στον όμιλο με 6.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με την γκολάρα του Γκερέρο και ως το 70′, κρατούσε με ευκολία ένα ιστορικό διπλό! Τελικά μέσα σε 9΄ τα ατομικά λάθη και η κλάση των παικτών της Μίλαν, γύρισαν το ματς και οι Ιταλοί με το 3-1 έφτασαν στη 2η τους νίκη στον όμιλο, αφήνοντας τους «ερυθρόλευκους» στον πόντο!

Οι συνθέσεις:

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (54΄Τσαλχάνογλου), Καστιγιέχο (54′ Κουτρόνε), Σούσο (80′ Μπορίνι), Ιγκουαΐν, Ρομανιόλι, Μπακαγιόκο, Ζαπάτα, Μπίγκλια, Ροντρίγκεζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (78′ Μεριά), Μιράντα, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (82′ Φορτούνης), Φετφατζίδης, Ναουέλ (72′ Ποντένσε), Γκερέρο

>

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…