Ολυμπιακοί Αγώνες: Τι έκανε έξαλλο τον Ντιέγκο Μαραντόνα

Η Ονδούρα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και με το 1-1 κόντρα στην Αργεντινή πήρε το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς του τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Ο Λοσάνο με πέναλτι άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νότιας Αμερικής, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μαρτίνες έφερε το ματς στα ίσια.

57ac438c1dc524604c8b49bd

Το αποτέλεσμα αυτό ήταν καταστροφικό για την Αργεντινή, που έμεινε εκτός διοργάνωσης και προκάλεσε σάλο στη χώρα. Μάλιστα ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα επιτέθηκε στην ομοσπονδία της Αργεντινής για τις επιλογές της, τονίζοντας πως η εθνική αποκλείστηκε από μια χώρα που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο:

«Είναι τραγικό. Με όλο το σεβασμό στην Ονδούρα, είναι μια χώρα που παίζει καλό μπέιζμπολ, αλλά από ποδόσφαιρο δεν έχει ιδέα. Και μας απέκλεισε», δήλωσε σχετικά ο Ντιεγκίτο στο ραδιοφωνικό σταθμό του Μπουένος Αϊρες «La Red», για να αποκαλύψει στη συνέχεια ότι προσφέρθηκε να βοηθήσει τον προπονητή της ολυμπιακής ομάδας, Βάσκο Ολαρτικοετσέα, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά.

«Προσφέρθηκα να βοηθήσω, αλλά μου είπε πως δεν χρειάζεται. Δεν έχω παράπονο από εκείνον, είναι πολύ καλός άνθρωπος κι εγώ ήθελα να τον βοηθήσω γιατί ήξερα πως θα ερχόταν καταστροφή. Ο Βάσκο δεν είναι ο υπεύθυνος για αυτή την ταπείνωση. Η ομάδα έπαιζε στο Ρίο κι αυτοί της ομοσπονδίας ήταν στο Μαϊάμι και έκαναν ηλιοθεραπεία. Δεν τους νοιάζει το ποδόσφαιρο της χώρας. Νοιάζονται μόνο για τις καριέρες του κι αυτό πρέπει να σταματήσει. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση υπάρχει ο κίνδυνος να μην πάμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας».

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…