Ολυμπιακές μίζες – εξοπλιστικά. Οι Γάλλοι εμπλέκουν και τον Σημίτη, στο Documento που κυκλοφορεί

-Ο πρώην πρωθυπουργός στο κάδρο μαζί με Χρυσοχοΐδη και Παπαντωνίου. Η ανακρίτρια επαναφέρει δικόγραφα θαμμένα από το 2005. Εισαγγελική έφοδος στο σπίτι και στο γραφείο του Γιάννου.

591708881dc5244f138b459b

Αποκλειστική συνέντευξη με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη: Όσοι μου κουνάνε το δάκτυλο να δημοσιοποιήσουν τα οικονομικά τους.

Νέα Δημοκρατία: Όταν το κόμμα γίνεται εταιρεία. Επιλογή στελεχών και υποψήφιων βουλευτών με όρους και προϋποθέσεις πολυεθνικής και όχι παράταξης.

Γιώργος Σταθάκης: Χείρα βοηθείας σε εταιρεία που χρωστάει εκατομμύρια. Πράσινο φως στην Artume για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου στην Ακαδημία Πλάτωνος.

-Παιδεία: Οι μαθητές πειραματόζωα του εκάστοτε υπουργού. Τα φιρμάνια 15 υπουργών για την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Συνέντευξη Πασκάλ Μπρικνέρ: Ο 69χρονος συγγραφέας που έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσα από «Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα» μιλά για την Ελλάδα, η οποία στα μάτια του παραμένει ένας παράδεισος και τονίζει πώς «ο πραγματικός εχθρός της Ευρώπης, είναι η ίδια η Ευρώπη».

– Μυστική συνάντηση για το ελληνικό χρέος στη Φρανκφούρτη. Υψηλόβαθμα στελέχη με θητεία στην τρόικα, το ΔΝΤ και θεσμικοί παράγοντες οργανισμών έκαναν αυτοκριτική και συμφώνησαν ότι το «κούρεμα» είναι η μοναδική λύση.

Συνέντευξη Γιώργος Πρίντεζης: «Ούτε το σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγω από το λιμάνι». Ο υπαρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού μιλάει στο Documento για την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να κατακτήσουν το 4ο τρόπαιο τους στο φάιναλ φορ (19-21/5) της Ευρωλίγκας στην Πόλη. 


Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος ανέφεραν τραυματισμούς. «Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου…

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελαφρά τραύματά τους