Ολυμπιακός: Πικρό αντίο από Κορμπεράν – Πανηγύρια για Μίτσελ εν μέσω κρίσης

Καμία αναφορά στον απερχόμενο Κορμπεράν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός - Το αντίο του «κυρίως στους οπαδούς»

FdK6rrKXkAAPa96

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ισπανό προπονητή Μίτσελ, ο οποίος επιστρέφει στον Πειραιά μετά από περίπου 7,5 χρόνια για να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική κρίση. Η παρουσίαση του 59χρονου θα λάβει χώρα στις 15:15 το μεσημέρι της Τετάρτης.

H ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Ισπανού προπονητή Μίτσελ. Ο 59χρονος, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 1963, επιστρέφει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον οποίο έγραψε σελίδες δόξας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας καθοδήγησε τον Ολυμπιακό για μια χρυσή διετία (4/2/13 – 6/1/15), κατά την οποία σε 91 παιχνίδια είχε απολογισμό 65 νίκες, έντεκα ισοπαλίες και 15 ήττες.

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2012-2013, 2013-2014) και ένα κύπελλο (2012-2013), ενώ οδήγησε την ομάδα σε ορισμένες από τις σπουδαιότερες νίκες της στην Ευρώπη απέναντι σε αντιπάλους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Γιουβέντους, η Μπενφίκα και η Άντερλεχτ. Με τον Μίτσελ στα ηνία οι πρωταθλητές έφτασαν στους «16» του Champions League, την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Το όνομά του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου μας.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και ακολούθησαν τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, στα οποία εργάστηκε τόσο ως διευθυντής όσο και ως προπονητής της Castilla. Το 2009 ανέλαβε τη Χετάφε, εν συνεχεία τη Σεβίλλη και μετά τον Ολυμπιακό. Μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα δούλεψε στη Μαρσέιγ, στη Μάλαγα, στην Πούμας (Μεξικό) και ξανά στη Χετάφε».

Κορμπεράν: «Υπερήφανος που ήμουν μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Λίγα λεπτά πριν την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής Μίτσελ, ο συμπατριώτης και προκάτοχος του 59χρονου Ισπανού στον πάγκο της ομάδας, Κάρλος Κορμπεράν, αποχαιρέτισε τους «ερυθρόλευκους» με μήνυμά του στα social media.

«Δυστυχώς, ο χρόνος μας στον Ολυμπιακό τελείωσε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν, όλα τα μέλη του επιτελείου, τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τους οπαδούς, που ακούραστα βρέθηκαν στο πλευρό μας σε κάθε ματς. Νιώθω υπερήφανος που υπήρξα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού», ανέφερε στο μήνυμά του ο Κορμπεράν.

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

InCollage 20240424 163106834

H απάντηση Καλλιάνου σε Άδωνι: «Τι θα κάνω αφορά μόνο τον πατέρα μου – Έχω τα πάντα σε μηνύματα»

«Όλα στο φως, χωρίς να φοβηθώ κανέναν που θα προσπαθήσει να με βγάλει ψεύτη», τονίζει…

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

MAMALAKIS VEFA

Απάντηση Βέφας για σχόλια Μαμαλάκη: «Μην ψάχνεις να βρεις κάτι για εμάς, είμαστε αγκαλίτσα» (Video)

Η γνωστή μαγείρισσα απάντησε στα σχόλια του συναδέλφου της για την απόφασή της να κατέβει…

Κασσελάκης σε μοναχούς στην Αμοργό: «Να έρθω να μονάσω και εγώ, θα το ήθελε η μισή Ελλάδα για να με ξεφορτωθεί» (video)

6198422

Κασσελάκης σε μοναχούς στην Αμοργό: «Να έρθω να μονάσω και εγώ, θα το ήθελε η μισή Ελλάδα για να με ξεφορτωθεί» (video)

Δείτε την κουβέντα που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με μοναχούς στην Αμοργό