Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής έδειξαν οι εξετάσεις του Χουάνκαρ

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ισπανού αριστερού μπακ

pao oly krotida

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χουάνκαρ στο «Υγεία» δείχνουν ότι ο Ισπανός μπακ έπαθε διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής.

Συγκεκριμένα, ο Χουάνκαρ υπέστη διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός αριστερός μπακ, αφότου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Υγεία» στο διάστημα της διακοπής του χθεσινού ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που προκλήθηκε από τον τραυματισμό του.

Η επίμαχη στιγμή με την κροτίδα

Όλα ξεκίνησαν ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά το γκολ του παίκτη του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά, όταν στην αντίπαλη εστία έκανε προθέρμανση ο Χουάνκαρ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Ισπανός μπακ βρέθηκε στο έδαφος και μετά από πεντάλεπτη διακοπή αποφασίστηκε οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με προτροπή του Μαρέσκα, μέχρι να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να ηρεμήσει η κατάσταση.  Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, καθώς υποστήριζε πως δεν αισθάνεται καλά.

Ο παίκτης ζαλιζόταν και δεν άκουγε με τον γιατρό του αγώνα να εκτιμά αρχικά ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί, αλλά στη συνέχεια να καταλήγει στην άποψη ότι η κλινική του εικόνα είναι βελτιωμένη, χωρίς όμως να μπορεί να πει κατηγορηματικά εάν μπορεί για το εάν είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή που η κροτίδα σκάει κοντά στον παίκτη: