Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Χτύπημα στα γεννητικά του όργανα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής!

Θλιβερές στιγμές για το ελληνικό ποδόσφαιρο

5867793

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ μεταξύ του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν επεισοδιακό, ο Ιταλός διαιτητής Μάσα σφύριξε πρόωρα τη λήξη του, ενώ στο Φύλλο Αγώνα έγραψε ότι όταν βρισκόταν στη φυσούνα αισθάνθηκε χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσει ποιος το έκανε.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα του ντέρμπι:

«1) Καθυστέρησα κατά 1 λεπτό την έναρξη του 2ου ημιχρόνου διότι η φιλοξενούμενη ομάδα καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

2) Στο 57′ διέκοψα το παιχνίδι διότι από τους αναμμένους πυρσούς στην κερκίδα δεν υπήρχε ορατότητα για τις κάμερες του VAR. Μετά από 3 λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

3) Στο 90′ ο 4ος διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεων.

4) Μετά το 3ο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας υπήρξε ρίψη αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια νερού και μπάλες) από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι μπάλες παρεμπόδιζαν συνεχώς την συνέχιση του παιχνιδιού. Στο 90+6′ αποφάσισα την λήξη του αγώνα, καθώς αντιλήφθηκα την πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Με την λήξη του αγώνα εισήλθαν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνθήκαμε απευθείας προς την φυσούνα.

5) Καθώς εισερχόμουν στη φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιον. Καμία άλλη παρατήρηση».

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ έληξε πρόωρα με την εισβολή οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήδη κατά τη διάρκεια των  τελευταίων δευτερολέπτων είχε γεμίσει από μπάλες ποδοσφαίρου εμποδίζοντας έτσι την εξέλιξη του αγώνα.

Οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ήταν έντονες και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Μάνταλος με ατομική προσπάθεια έκανε το 1-3 με τους γηπεδούχους να ζητούν φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, η ένταση κορυφώθηκε και ουσιαστικά ματς δεν παίχτηκε, αφού έπεφταν συνεχώς μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε μόνο έντονες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού, με τον Β. Μαρινάκη να φτάνει στη γραμμή του πλαγίου άουτ και να τα λέει με τον Ιταλό Μάσα. Εν μέσω αποδοκιμασιών ο Ιταλός ρέφερι αναγκάστηκε να σφυρίξει τη λήξη για να γλιτώσει τα χειρότερα κι έφυγε με τους βοηθούς του τρέχοντας στα αποδυτήρια εν μέσω κροτίδων, φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων, τη στιγμή που οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν μάχες με τα ΜΑΤ.