Ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας (photos)

Μαζικό ήταν το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας. Πρώτα, ολοκληρώθηκε η πορεία του…

2070978

Μαζικό ήταν το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας. Πρώτα, ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ και στην συνέχεια της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ενώ αυτή τη στιγμή και οι τελευταίοι διαδηλωτές κινούνται προς τα Προπύλαια για να διαλυθούν. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν τουλάχιστον 10.000 μέλη του ΠΑΜΕ και 7.000 μέλη της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Στην απεργία συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, οι φαρμακοποιοί και οι εργαζόμενοι στις εφορίες, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς απεργούν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό και διοικητικοί υπάλληλοι.

Όσο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με 24ωρη απεργία μετέχουν στις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα τρένα, τον προαστιακό σιδηρόδρομο και τα τρόλεϊ, ενώ οι συρμοί του μετρό στη μπλε γραμμή θα κάνουν τέρμα στο σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και δε θα συνεχίζουν προς αεροδρόμιο.

Τα λεωφορεία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, αφού οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να είναι επιστρατευμένοι. Από τις 10 το πρωί είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, με εντολή της αστυνομίας.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…