Ολόκληρο πόνημα για ένα «ρο» του Αρβανίτη έγραψε ο Μπογδάνος

Για να ασχοληθεί τόσο με ένα ορθογραφικό λάθος - και μάλιστα σε όνομα - πρέπει να πάλευε μέρες να βρει έναν τρόπο να επανεμφανιστεί στη δημοσιότητα και να κάνει το σόου του

mpogdanos

Όλα έγιναν για ένα «ρο». Ένα «ρο» που λανθασμένα πρόσθεσε ο Κώστας Αρβανίτης στο όνομα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα (έγραψε Φρεντερίκο) στάθηκε ικανός λόγος για να βγάλει όλη του τη χολή προς καθετί αριστερό ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, γράφοντας ολόκληρο κείμενο στο σάιτ του. 

Η ιστορία έχει ως εξής:

Ο Κώστας Αρβανίτης γράφει για την εκτέλεση του Λόρκα και του ξεφεύγει το περιβόητο «ρο».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εντοπίζει το λάθος, τρίβει τα χέρια του, και ποστάρει στο twitter για την «εκτέλεση» του ονόματος του Λόρκα από τον Αρβανίτη με σχόλια για την παιδεία και το «ποιόν» του.

Στη συνέχεια, αφού αισθάνεται πως έχει να πει τόσα πολλά για το περιστατικό, παράγει το εξής «πόνημα»:

Μάλστα, αφού στο κείμενό του δεν λέει ουσιαστικά… τίποτα, παρά μόνο κραυγάζει ότι οι αριστεροί είναι άσχετοι και «δολοφονούν ποιητές», καταλήγει στον σκοπό της συγγραφής του συγκεκριμένου πονήματος: «Αποτελεί μια μικρή επιτηδευμένη άσκηση του meaculpa.gr στην όζουσα και ψευδολόγο δημοσιογραφία του στυλ που εσχάτως δουλεύουν εντατικά τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ», ενημερώνει.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…