Newsroom

Newsroom

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση της Λέσβου ως "Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του κλιμακίου εμπειρογνωμόνων του προγράμματος Παγκόσμια Γεωπάρκα της UNESCO στη Λέσβο, με σκοπό την αξιολόγηση του γεωπάρκου Λέσβου, προκειμένου να διατηρήσει την αναγνώρισή του ως «Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO».

573eee451dc524976b8b53de

Η επιτροπή αξιολόγησης αποτελούνταν από τον δρ. Mahito Watanabe του Ινστιτούτου Γεωλογικών Ερευνών της Ιαπωνίας, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Δικτύου Γεωπάρκων Ασίας – Ωκεανίας και αξιολογητή της UNESCO, και τον δρ. Jean-Luc Christophe Desbois, διευθυντή του Γεωπάρκου Massif du Bauges της Γαλλίας, συντονιστή του φόρουμ των γεωπάρκων της Γαλλίας και αξιολογητή της UNESCO.

Οι αξιολογητές, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα υποβάλουν την έκθεσή τους στην UNESCO, η οποία θα συζητηθεί από τις αρμόδιες επιτροπές του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων της UNESCO, που θα συνεδριάσουν στο πλαίσιο του 7ου διεθνούς συνεδρίου Γεωπάρκων UNESCO, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου στο Γεωπάρκο English Riviera, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…