"Όλοι θέλουν να αγκαλιάσουν τον σύντροφο Αλέξη"

«Η σκηνή λαμβάνει χώρα στις αρχές Απριλίου, στο Παλέρμο της Ιταλίας. Ένα πυκνό πλήθος σπεύδει να αγγίξει το “σύντροφο Αλέξη”,…

tsipras 95

«Η σκηνή λαμβάνει χώρα στις αρχές Απριλίου, στο Παλέρμο της Ιταλίας. Ένα πυκνό πλήθος σπεύδει να αγγίξει το “σύντροφο Αλέξη”, να του πει δύο ενθαρρυντικές κουβέντες ή να τον αγκαλιάσει. Ο ηγέτης της ελληνικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, αν και εμφανώς κουρασμένος από την εβδομάδα της ευρωπαϊκής περιοδείας, είναι έτοιμος να μοιράσει χαμόγελα και χειραψίες, αντιμετωπίζοντας την ίδια θέρμη σε όλα τα ευρωπαϊκά του ταξίδια», γράφει η «Le Monde» αναφερόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τη ρητορική του δεινότητα και την ικανότητά του να «κλειδώνει» τις αντιθέσεις στο κόμμα του. «Η πρόκληση για τον Αλέξη Τσίπρα είναι να δείξει σήμερα ότι είναι “έτοιμος να αναλάβει την εξουσία”, όπως λέει. Και πάνω από όλα να βρει με ποιόν μπορεί να κυβερνήσει – εντός και εκτός του κόμματός του – για να εφαρμόσει αυτή την πολιτική που υπόσχεται μια άλλη στην Ελλάδα και την Ευρώπη», συμπληρώνει η γαλλική εφημερίδα.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…