«Όλοι μαζί μπορούμε… γιατί μαζί τα φάγαμε»

Η δήλωση του Θόδωρου Πάγκαλου στο Πρώτο Θέμα ότι ζει με 370 ευρώ το μήνα σόκαρε μεν αλλά και ευαισθητοποίησε πολύ κόσμο που -αυθορμήτως- θέλησε να βρεθεί στο πλευρό του. 

1725666

«Ζω με 370 ευρώ το μήνα», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας σε ακόμα πιο δραματικούς τόνους: «Μη με ρωτάτε πώς ζω. Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας». 

Λογικό είναι έπειτα από αυτό να ευαισθητοποιηθούν οι χρήστες των social media και να οργανώσουν ένα «Πάρτι Οικονομικής Ενίσχυσης». Ιδού τι άλλο λένε: «Μαζί τα φάγαμε αλλά μόνος του τα πλήρωσε. Δεν μένουμε άπραγοι. Στηρίζουμε οικονομικά και ψυχολογικά τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ».

Στο πάρτι ελπίζουμε να παρευρεθεί και ο κ. Πάγκαλος, γνωστός για την πραότητα των απόψεών του και τους καλούς του τρόπους. Ιδού, παράδειγμα, τι λέει για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους: «Θέλω να τους δω κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος. Θα προσφύγω στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα τους κάνω δίκες και θα το γλεντήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές».

Τι κύριος που είναι ο κύριος Θόδωρος… 

Πηγή: efsyn.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…