Όλοι καταδίκασαν την επίθεση στο γραφείο Κρανιδιώτη

Τα πολιτικά κόμματα καταδίκασαν την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της Ν.Δ. Φαήλου Κρανιδιώτη προέβησαν…

kranidiotis

Τα πολιτικά κόμματα καταδίκασαν την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου και πολιτευτή της Ν.Δ. Φαήλου Κρανιδιώτη προέβησαν με ανακοινώσεις τους τα πολιτικά κόμματα.

Η Ν.Δ. επισήμανε ότι όσοι επιδιώκουν, με πράξεις βίας, να τρομοκρατήσουν πολιτικούς τους αντιπάλους και να δημιουργήσουν εικόνες ανασφάλειας, ας καταλάβουν πως δεν θα τα καταφέρουν. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου: «Καταδικάζουμε δριμύτατα την βομβιστική επίθεση στο γραφείο του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη. Το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων πρέπει να υψώσουμε φραγμό στους θιασώτες της βίας και της τρομοκρατίας».

Αυτονόητη χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την καταδίκης της εμπρηστικής επίθεσης στο γραφείο του κ.Κρανιδιώτη, «όπως αυτονόητη είναι και η καταδίκη κάθε παρόμοιας ενέργειας».

«Είναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης στο γραφείο του Φ. Κρανιδιώτη. Τέτοιες ενέργειες, τρέφουν φανερά τον ακροδεξιό φανατισμό», σχολίασε μέσω twitter κι ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του τόνισε πως οι πράξεις τυφλής βίας απειλούν τη δημοκρατική σταθερότητα και η καταδίκη τους πρέπει να είναι απόλυτη από όλες τις πλευρές, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο να μετατρέπονται σε πεδίο μικροκομματικών αντιπαραθέσεων.

Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλου Κρανιδιώτη. Η βία, όποιο προσωπείο και αν επιλέγει, ειναι εχθρός της δημοκρατίας, τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Φ. Κρανιδιώτης έκανε γνωστό ότι την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο γραφείο του, ενώ από την έκρηξη καταστράφηκαν οι πόρτες διαμερισμάτων τα οποία αποτελούν κατοικίες. «Οι απλοί αυτοί άνθρωποι θα υποστούν ξαφνικά μια δαπάνη. Αυτό είναι ένα άλλο είδος φασισμού, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν επανάσταση», σχολίασε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η επίθεση είναι «ηθική και πολιτική ευθύνη αυτών που με ενοχοποιούν τόσο καιρό».

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…