Newsroom

Newsroom

Ολλανδία: Eνώνουν το… "παζλ" της τραγικής πτήσης MH17

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους Boeing 777 που εκτελούσε την πτήση MH17, τα οποία ανακτήθηκαν από τον τόπο της συντριβής του…

katagrafi11

Τα συντρίμμια του αεροσκάφους Boeing 777 που εκτελούσε την πτήση MH17, τα οποία ανακτήθηκαν από τον τόπο της συντριβής του στην ανατολική Ουκρανία, θα συναρμολογηθούν σε στρατιωτική βάση στην Ολλανδία, στο πλαίσιο της έρευνας για την καταστροφή, ανακοίνωσαν σήμερα οι ολλανδικές αρχές.

Τα συντρίμμια, τα οποία περισυνέλεξαν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ουκρανίας υπό ολλανδική εποπτεία από τον τόπο της συντριβής, όπου σημειώνονται μάχες μεταξύ των φιλορώσων αυτονομιστών ανταρτών και των δυνάμεων του Κιέβου, θα μεταφερθούν οδικώς στην αεροπορική βάση την επόμενη εβδομάδα.

Τα συντρίμμια παρέμειναν επί μήνες στον τόπο της συντριβής, την 17η Ιουλίου -όταν έχασαν τη ζωή τους και οι 298 επιβαίνοντες στο Μπόινγκ- διότι οι ερευνητές δυσκολεύονταν να εισέλθουν στην περιοχή εξαιτίας των εχθροπραξιών.

Αστυνομικές και εισαγγελικές πηγές εκτιμούν ότι το αεροσκάφος πιθανόν καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος, ωστόσο εξετάζεται και η θεωρία της Μόσχας, ότι δηλαδή καταρρίφθηκε από αεροσκάφος.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…