Newsroom

Newsroom

Χυδαία επίθεση Σκέρτσου στους εργαζόμενους: «Έχουν μάθει να ζουν με επιδόματα» (video)

«Να θες να εκμεταλλευτείς και να μη βρίσκεις «κορόιδα»» σαν να λέμε - θα μπορούσε να σκεφτεί ίσως κάποιος κακοπροαίρετος - για τα λεγόμενα του A. Σκέρτσου. 

w28 184939w28184600skertsos2

Ο Άκης Σκέρτσος τοποθετείται ξανά πάνω στο ζήτημα για τα εργασιακά, με νέα επίθεση κατά των εργαζόμενων που «έχουν συνηθίσει στα επιδόματα!»

Άλλη μια ανάλαφρη, νεοφιλελεύθερη μετατόπιση της ευθύνης για τον εργασιακό μεσαίωνα, από το κράτος στον πολίτη:

Ρίχνει ευθύνες στους πολίτες και στην τεμπελιά τους καθώς τον ίδιο, ιδιαίτερα τον προβληματίζει το γεγονός ότι οι επιχειρήσεις δεν βρίσκουν το απαιτούμενο εργατικό δυναμικό.

Να σημειωθεί πως φυσικά παραβλέπει επίσης να αναφερθεί στα επιδόματα που συνδέθηκαν με τα οριζόντια μέτρα (για να πιέσει τους ανεμβολίαστους).

Έπειτα συνεχίζει λέγοντας ότι είναι ολισθηρός ο δρόμος της εξάρτησης από τα κρατικά επιδόματα και ότι η κυβέρνηση θέλει μια οικονομία ανοικτή αντί μια «σειρά πολιτών που εισπράττουν τα επιδόματα, ενδεχομένως και μαύρα, και επαναπαύονται αρνούμενοι την εργασία!».

«Να θες να εκμεταλλευτείς και να μη βρίσκεις «κορόιδα»» σαν να λέμε – θα μπορούσε να σκεφτεί ίσως κάποιος κακοπροαίρετος – για τα λεγόμενα του A. Σκέρτσου.

Το Υπουργείο Εργασίας για τον κύριο Σκέρτσο -μεταξύ πολλών άλλων- δεν είναι παρά Υπουργείο Εργοδοσίας: Την ευθύνη για την εργασιακή κρίση δε φέρει ο εργοδότης με τον μισθό «ψίχουλα» που παρέχει αλλά ο εργαζόμενος που αρέσκεται στο να τεμπελιάζει και να απολαμβάνει επιδόματα.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…