Όλγα Τρέμη: Η ερώτηση που ζόρισε τον Τσακαλώτο για την αποτυχία της Νέας Αριστεράς (video)

Δύσκολη η χθεσινή νύχτα για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, ο οποίος δήλωσε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος

Τρέμη Τσακαλώτος

Σε διαχείριση ήττας επιδίδεται η παράταξη της Νέας Αριστεράς μετά τα χαμηλά ποσοστά  στις ευρωεκλογές. Μάλιστα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ευρισκόμενος χθες στον ΣΚΑΙ για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, δήλωσε καταρχήν ότι είναι πολύ στενοχωρημένος με το αποτέλεσμα και παράλληλα απογοητευμένος, ενώ στην συνέχεια δικαιολόγησε την αποτυχία του κόμματος του, καθώς είπε  ότι υπήρχε πρόβλημα ορατότητας, ενώ άφησε αιχμές πάλι κατά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είπε ότι είναι ένα προσωπογενές κόμμα.

Η ερώτηση όμως που τον έφερε σε δύσκολη θέση ήταν της Όλγας Τρέμη, όταν τον ρώτησε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν έφτασε τα ποσοστά που είχε όταν ήταν και εκείνος στο κόμμα, ενώ η Νέα Αριστερά απέτυχε.

Ο ίδιος πάλι άφησε αιχμές στο κόμμα της Κουμουνδούρου και στα στελέχη που το πλαισιώνουν, αναφέροντας ότι άλλαξε η βάση του κόμματος έχει διαφοροποιηθεί, ενώ έκανε και πάλι λόγο για το πρόβλημα οραότητας που έχει το κόμμα του, για αυτό δεν απορρόφησε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Αριστερά.

Μάλιστα προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, είπε ότι φταίει η βαθιά κρίση του πολιτικού συστήματος που πλήττει την Αριστερά, από την ακροδεξιά και επιτέθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέροντας ότι ακολουθεί την πολιτική του απολιτίκ.

Στο τέλος φυσικά παραδέχτηκε ότι η Νέα Αριστερά απέτυχε…

Ειδήσεις σήμερα:

‘Εκρηξη Τεντόγλου κατά της Παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου: «Δεν είμαι το παιχνιδάκι τους για πειράματα» (video)

Ευρωεκλογές: Ποια είναι η Μαρία Ζαχαριά που κέρδισε θέση στην Ευρωβουλή

Αποκαλύψεις που θα σοκάρουν προανήγγειλε ο Δ. Γιαννακόπουλος: «Να μάθουμε σε ποια Ακαδημία μπάσκετ υπάρχουν καταγγελίες από γονείς για σεξουαλικές παρενοχλήσεις»

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 21 Έλληνες που εκλέγονται ευρωβουλευτές – Οι σταυροί που πήραν

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…