Όλγα Γεροβασίλη: «Δέχομαι γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – Μου πήραν λεφτά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς»

Η Όλγα Γεροβασίλη συνδέει την επίθεση από τους χάκερς με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Γεροβασίλη

Επίθεση από χάκερς φαίνεται ότι δέχθηκε η Όλγα Γεροβασίλη. Οι επιτήδειοι της πήραν χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό ενώ, επιπλέον, η Όλγα Γεροβασίλη δηλώνει ότι είναι σε εξέλιξη ηλεκτρονική επίθεση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της.

Η ίδια μάλιστα συνδέει την επίθεση από τους χάκερς με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων «υπό το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠPredator» για το οποίο η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Διαβάστε περισσότερα: Σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Στον Άρειο Πάγο η Όλγα Γεροβασίλη – Καταθέτει μήνυση για την παρακολούθησή της

Τι δηλώνει η Όλγα Γεροβασίλη για την επίθεση από τους χάκερς

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες», δήλωσε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη.

Όλγα Γεροβασίλη
Όλγα Γεροβασίλη

Όπως αναφέρει, «ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…