Newsroom

Newsroom

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη μεγάλη συναυλία των Iron Maiden

Οδηγίες για όσους βρεθούν το Σάββατο 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Iron Maiden

Έχει χαρακτηριστεί ως η συναυλία της χρονιάς και όχι αδικαιολόγητα, αφού αναμένεται να είναι αυτή με τη μεγαλύτερη προσέλευση σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη φέτος. Το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι θα οδηγήσουν περίπου 50.000 φανς στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, εκεί που οι Iron Maiden θα δώσουν την 24η από τις 30 συναυλίες του ευρωπαϊκού σκέλους της “Legacy of the Beast World Tour 2022”. Οι νταλίκες που μεταφέρουν τον εξοπλισμό και τα εντυπωσιακά σκηνικά που θα στηθούν στην τεράστια σκηνή στο ΟΑΚΑ έχουν ήδη περάσει τα σύνορα με την Βουλγαρία (προηγούμενο σταθμό των πρωτοπόρων του heavy metal) και κατευθύνονται προς την Αθήνα. Την ίδια ώρα δεκάδες πούλμαν ζεσταίνουν τις μηχανές τους καθώς οπαδοί των Iron Maiden οργανώνουν εκδρομές από όλη την Ελλάδα για να απολαύσουν την επιστροφή του αγαπημένου τους συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Για την εξυπηρέτηση όλου αυτού του κόσμου λοιπόν οι διοργανωτές εξέδωσαν μια σειρά από οδηγίες προκειμένου να διευκολύνουν την άφιξη, την πρόσβαση, αλλά και την αποχώρησή τους από το ΟΑΚΑ. Πιο συγκεκριμένα:

Τα πούλμαν από την επαρχία

Για την εξυπηρέτηση του κόσμου που θα έρθει από από άλλες πόλεις οι διοργανωτές σχεδίασαν ένα χάρτη για την είσοδο των πούλμαν στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Τα λεωφορεία που έρχονται από την υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αθήνας) για την συναυλία θα μπορούν να παρκάρουν στο Parking 8 των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Οι φανς θα αποβιβάζονται εκεί και με τη βοήθεια του προσωπικού της συναυλίας θα κατευθύνονται προς το Ολυμπιακό Στάδιο. Τα λεωφορεία θα παραμείνουν σταθμευμένα στο Parking 8 και μετά τη λήξη της συναυλίας θα παραλαμβάνουν από το ίδιο σημείο τους εκδρομείς για να τους επιστρέψουν στην πόλη τους.

POULMAN

Η είσοδος στο στάδιο

Για τους κατόχους εισιτηρίων καθήμενων, η πρόσβαση στο στάδιο γίνεται από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου, εκτός από τις πύλες που βρίσκονται επί της οδού Σπύρου Λούη.

KERKIDES

Για τους κατόχους εισιτηρίων STANDING A & STANDING B, η πρόσβαση στο στάδιο γίνεται από όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου, εκτός από τις πύλες της Σπύρου Λούη.

ARENA

Τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι Iron Maiden θα βγουν στη σκηνή στις 21:00 και αναμένεται να τελειώσουν γύρω στις 23:00, οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον ΗΣΑΠ φρόντισαν ώστε να επεκταθούν τα δρομολόγια των συρμών προς Πειραιά και Κηφισιά, τα οποία θα εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό μετά το τέλος της συναυλίας. Ακολουθούν τα δρομολόγια όπως έχουν καθοριστεί από τον σταθμό Ειρήνη.
Από Ειρήνη προς Πειραιά: 23:05 – 23:15 – 23:27 – 23:39 – 23:43 – 23:52 – 00:09 – 00:24 – 00:39 (το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα έχει τερματικό στην Ομόνοια).

Από Ειρήνη προς Κηφισιά: 23:00 – 23:11 – 23:21 – 23:32 – 23:42 -23:53 – 00:03 – 00:14 – 00:26 – 00:39 – 00:56.

Παράλληλα κατόπιν αιτήματος, η διοίκηση του ΗΣΑΠ εξασφάλισε κι επιπλέον ενισχυτικούς συρμούς, η δρομολόγηση των οποίων θα πραγματοποιείται εμβόλιμα ανάμεσα στα προγραμματισμένα δρομολόγια για την διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση του πολυάριθμου κοινού.

Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα υποδεχτούν το κοινό στις 15:00. Special guests θα είναι οι Airbourne ενώ τη συναυλία θα ανοίξουν οι Lord of the Lost. Ακολουθούν οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων.

PROGRAM

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.