Newsroom

Newsroom

Όλα όσα λογοκρίθηκαν στη συνέντευξη του Πέτρου Κόκκαλη

Τα σημεία της συνέντευξης που «έκοψε» η «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» αφορούν, όλως τυχαίως, το τρίπτυχο Μαρινάκης, Μητσοτάκης, Μπακογιάννη

κόκκαλης 2

Σημαντικά αποσπάσματα στα οποία μάλιστα κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση της δημοσιογράφου «κόπηκαν» κατά την προβολή της συνέντευξης του Πέτρου Κόκκαλη στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης». 

Συγκεκριμένα, όταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Ευτυχία Πενταράκη τι έχει να απαντήσει στις πρόσφατες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, στο ίδιο κανάλι, ότι η λέξη «διαπλοκή» έχει εφευρεθεί από τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, για τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο Πέτρος Κόκκαλης απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες: Εγώ θα είμαι πιο ευγενικός από την Ντόρα Μπακογιάννη και δε θα θυμίσω τη λέξη με την οποία έχει συνδεθεί το όνομα του δικού της πατέρα.

Δεύτερον, σε εκτεταμένη αναφορά του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πέτρος Κόκκαλης φέρεται να έχει πει -και να έχει «κοπεί»- η αποστροφή του λόγου του ότι πίσω από τον Ολυμπιακό υπάρχει off shore, καθώς και ότι ο Μαρινάκης χρηματοδοτεί ένα κόμμα, ενώ επεσήμανε ακόμη ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλός.

Τέλος, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: Εάν η οικογένεια Μητσοτάκη κατηγορεί τον Κόκκαλη και την Ιντρακόμ, να θυμίσω ότι η Νίκη Τζαβέλλα, υποψήφια του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν επί σειρά ετών αντιπρόεδρος στην Ιντρακόμ του Κόκκαλη.

Και κατέληξε λέγοντας κάτι το οποίο επίσης είχε λογοκριθεί: Το δικό μου αυτί δεν ιδρώνει με αυτά που λέει ο Μαρινάκης και η Ντόρα και ούτε φυσικά του πατέρα μου.

Δε χρειάζεται πολύς κόπος για να αντιληφθεί κάποιος σε ποιους δεν… άρεσαν οι απαντήσεις του Πέτρου Κόκκαλη, οι οποίες μάλιστα είχαν προαναγγελθεί στο σχετικό τρέιλερ της εκπομπής, αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκαν στη συνέντευξη…

Δείτε πώς μεταδόθηκε η κομμένη συνέντευξη: 

 Πηγή: Documento

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…