Όλα καλά στη κυβέρνηση με τον Διαβατάρη - Πέτσας: «Αφού λέει ότι σπούδασε, το θέμα έχει λήξει»

Μόνο μπράβο δεν του είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την εξαπάτηση εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας

NewsRoom 03/12/2019 | 15:49

Ξεκάθαρη στήριξη και κάλυψη στον Αντώνη Διαματάρη, παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, παρά τον σάλο που έχει προκαλέσει η αποκάλυψη για τα ψέμματα του υφυπουργού σχετικά με το μεταπτυχιακό του Columbia.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά την διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε».

Την ίδια στιγμή στη δημοσιότητα βγήκε παλιότερη συνέντευξη του Α. Διαματάρη στην Καθημερινή, στην οποία αποκαλύπτεται ότι ο υφυπουργός έλεγε ψέμματα με πλήρη επίγνωση.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση της «Καθημερινής» για το πότε ανέλαβε την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» και πώς αποφάσισε μια τέτοια κίνηση, ο κ. Διαματάρης είχε απαντήσει:

«Έγινα εξ ολοκλήρου ιδιοκτήτης της εφημερίδας ακριβώς δέκα χρόνια από την μέρα που έφτασα στη Νέα Υόρκη, δηλαδή τον Σεπτέμβριο του 1979. Είχα μόλις τελειώσει τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, πήγα για λίγο καιρό στην εφημερίδα αλλά με γοήτευσε τόσο πολύ που απέρριψα μια θέση σε μια πολυεθνική για να μείνω εκεί. Και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό».

Ωστόσο, όλα καλά στην κυβέρνηση με το νέο σκάνδαλο, δεν τρέχει τίποτα...