Newsroom

Newsroom

Οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή στην Έφη Θώδη

Με την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κλήθηκε η Έφη Θώδη στο δικαστήριο, το οποίο την καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

5ae6ea571dc524c6738b4643

Όπως αναφέρουν στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», η τραγουδίστρια κλήθηκε την Πέμπτη σε απολογία στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Η υπεράσπιση της Έφης Θώδη, υποστήριξε ότι έγινε μεν η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο πλήρωσε το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε σημειωθεί η κλοπή, το οποίο άγγιζε τα 3.000 ευρώ.

Ενώ η κίνηση της τραγουδίστριας να πληρώσει το πρόστιμο που της επιβλήθηκε κρίθηκε ως ελαφρυντικό, δεν ήταν ικανή για να γλιτώσει την ποινή.

Η δικηγόρος της υποστήριξε στο δικαστήριο ότι πράγματι έγινε παραβίαση και χρεώθηκε σε εκείνη που είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η κοπή του ρεύματος, η τραγουδίστρια όμως ισχυρίζεται πως έλειπε εκείνο το διάστημα από την οικίας της, μιας και βρισκόταν στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς λόγους.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη