Ο Οικονόμου ανακάλυψε ότι η Κύπρος έχει λεωφορεία – Ψέλλισε συγγνώμη σε.. παθητική φωνή 

Ο Άρης Πορτοσάλτε προσπαθώντας να εξαφανίσει τις πολύ χαμηλότερες τιμές στα καύσιμα που υπάρχουν στην Κύπρο, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν δεν υπάρχουν λεωφορεία στην Κύπρο.   

Screenshot 4 8

Άρον άρον προσπάθησε να ανακαλέσει τα όσα απίστευτα δήλωσε ο Δημήτρης Οικονόμου στη πρωινή εκπομπή που είναι παρουσιαστή. Ο ίδιος απέδωσε τη δήλωση ότι «η Κύπρος δεν έχει λεωφορεία και για αυτό έχει πιο φθηνά κάυσιμα» σε λάθος πληροφόρηση

Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Στη δουλειά μας ενίοτε γίνονται και λάθη. Καλό είναι να έχουμε το θάρρος να τα παραδεχόμαστε. Σε ό,τι με αφορά η θέση για τα ΜΜΜ της Κύπρου που εκφράστηκε στην τηλεοπτική μας εκπομπή ήταν από λάθος πληροφόρηση κι επομένως δεν ισχύει».

Υπενθυμίζεται ότι γνωστός δημοσιογράφος επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις πολύ χαμηλότερες τιμές στα καύσιμα που υπάρχουν στην Κύπρο, δήλωσε ότι:

«Άσε την Κύπρο ρε Βαγγέλη, η Κύπρος είναι άλλη περίπτωση. Δεν συγκρινόμαστε με την Κύπρο. Η Κύπρος δεν έχει Μέσα Μαζικής Μεταφοράς πουθενά. Το ξέρεις αυτό;», είπε με τον Άρη Πορτοσάλτε να συμφωνεί μαζί του.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, απάντησε ότι: «Τι λέτε ρε παιδιά; Δεν έχει λεωφορεία η Κύπρος; Έχω πάει», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά: «Δεν έχει Βαγγέλη ούτε αστικά, ούτε υπεραστικά και πριμοδοτεί την βενζίνη. Ρώτα τους Κύπριους!».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 3:00 λεπτό

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…