"Οικολόγοι του κώλου", "φίλοι του γκέι δημάρχου σας" κι άλλες "ομορφιές" σε πολίτες με ενστάσεις για το γήπεδο της ΑΕΚ (δείτε α

cover
NewsRoom 07/12/2014 | 19:09

Το …σημείωμα που βλέπετε στην φωτογραφία ανακάλυψαν το Σάββατο (6/12) το πρωί, μπροστά στις πόρτες των σπιτιών τους και οι 17 δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας, που έχουν καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης για την επέκταση και ανακατασκευή -από εταιρία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη- του γηπέδου της ΑΕΚ.

Οι 17 πολίτες που έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη δεν αντιτίθενται γενικώς και αορίστως στην κατασκευή του γήπέδου της ιστορικής ομάδας, αλλά στα «παράθυρα» που ανοίγει για παραχώρηση του Αλσους της Νέας Φιλαδέλφειας σε ιδιωτικά συμφέροντα (πολύ συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση).

Αυτό γιατί η κατασκευή προβλέπεται να γίνει βάσει του περίφημου «Ρυθμιστικού Σχεδίου», δηλαδή του νόμου που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προβλέπει αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ώστε να μήν θεωρείται πλέον «αμιγής τόπος κατοικίας». Μετατρέπεται έτσι σε «ξέφραγο αμπέλι» για τις ορέξεις των κάθε λογής «επενδυτών» του real estate.

ΑΕΚ
ΑΕΚ

Πηγή: unfollow.com.gr