Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί με απίστευτες εξελίξεις

Mεγάλη οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί, όπου δολοφονήθηκε 35χρονη γυναίκα το βράδυ της Τετάρτης, από την 26χρονη σύντροφο του πρώην άντρα της.

57a37d231dc524d3178b4eca

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, γύρω στις 5 το απόγευμα, στην οδό Αναγνώστου Γ 107, ο 45χρονος σύντροφος της 26χρονης, και πρώην σύζυγος του θύματος, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πατέρα της συλληφθείσας και μια γυναίκα που φαίνεται πως σχετίζεται με τον τελευταίο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μετά από έρευνες συνέλαβαν τον 45χρονο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, που μετέφερε ο ίδιος αργά χθες το βράδυ, με το αυτοκίνητό του, στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε δεχθεί πολλές μαχαιριές, πήγε το απόγευμα στο σπίτι των γονέων της 26χρονης. Τότε έβγαλε μια καραμπίνα, πυροβόλησε τον πατέρα της και τη γυναίκα που ήταν μαζί του, τραυματίζοντάς τους, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ αστυνομικοί «χτένισαν» όλη την περιοχή και τον εντόπισαν να κινείται με το αυτοκίνητό του, στο Κορωπί. Ο άνδρας μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, αλλά εκείνοι, μετά από άγρια καταδίωξη, κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν και να τον συλλάβουν.

Το χθεσινοβραδινό έγκλημα αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές ενώ το θύμα είχε δύο παιδιά, όσα και η 26χρονη.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 26χρονη 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε σε βάρος της 26χρονης που ομολόγησε ότι σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της, το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί.

Η κατηγορούμενη φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της και ζήτησε συγγνώμη.

Η 26χρονη παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της κατηγορουμένης ανέφερε ότι η 26χρονη δεν θυμάται πλήρως τη σκηνή του δράματος, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, που εκτιλυχθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Όπως υποστηρίζει, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, φταίει η κακιά στιγμή, είναι συντετριμμένη και ζητάει συγγνώμη.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…