Newsroom

Newsroom

Οι χρυσαυγίτες αντιγράφουν πιστά τους ναζί "μπαμπάδες" τους. Με τα ελληνικά πάλι δυσκολεύονται…

Η πρόσφατη εκδήλωση των χρυσαυγιτών για την επέτειο των Ιμίων κατέδειξε -όχι για πρώτη φορά είναι η αλήθεια- δύο πράγματα: Αφ’ ενός τις ναζιστικές καταβολές του μορφώματος του Νίκου Μιχαλολιάκου που δεν κρύβονται όσο κι αν ο κατ’ ευφημισμό φύρερ τις αρνείται και αφ’ ετέρου το επίπεδο όσων το στηρίζουν αφού όπως αποδεικνύεται δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να διασταυρώσουν αν αυτά που γράφουν στα λάβαρά τους είναι σωστά ορθογραφημένα.

5890b3331dc5248d4a8b4751

Δείτε τρία παραδείγματα μόνο από προχθές.

Πρώτον: στην πρόσφατη εκδήλωσή τους με την οποία προσπαθούν να καπηλευτούν τον θάνατο των τριών αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού τη νύχτα των Ιμίων, κρατούν στα χέρια τους δάδες. Και τι πειράζει θα πει κάποιος. Αν όμως ανατρέξει στο παρελθόν θα διαπιστώσει ότι με αυτόν τον τρόπο παρήλαυναν οι γνήσιοι ναζί του Χίτλερ. Συμπωματικά οι δάδες χρησιμοποιούντο από τους ναζί κατά τον εορτασμό της επετείου της ανόδου του Χίλτερ στην εξουσία στις 30 Ιανουαρίου 1933. 

Ιδού οι αποδείξεις.



Δεύτερον: στην ίδια εκδήλωση κάποιος μπροστάρης κρατάει περήφανα ένα λάβαρο. Πρόκειται για τη σημαία του Ιερού Λόχου στην κορυφή της οποίας οι χρυσαυγίτες έχουν τοποθετήσει έναν δικέφαλο αετό που στο μυαλό τους παραπέμπει στη βυζαντινή αυτοκρατορία. Στο μυαλό κάθε άλλου ανθρώπου βεβαίως ο αετός παραπέμπει στους ιδεολογικούς προγόνους του Μιχαλολιάκου και των ακολούθων του. Στους Χίτλερ, Γκέμπελς, Χίμλερ και λοιπούς.

Ιδού κι άλλες αποδείξεις.





Τρίτον: Εδώ είναι το καλύτερο. Οι χρυσαυγίτες ως γνήσιοι Έλληνες που πρώτα απ’ όλα τιμούν την πατρίδα, την ιστορία και τη γλώσσα της (sic) κατάφεραν να κάνουν λάθος ακόμη και στην αντιγραφή του συνθήματος του Ιερού Λόχου. Έτσι αντί να γράψουν στο παραπάνω λάβαρο «Εκ της κόνεώς μου αναγεννώμαι» το απλοποίησαν μετατρέποντας το Ω σε Ο.

Ιδού.



Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…