Newsroom

Newsroom

Οι "Wedding Singers" στο koutipandoras.gr: "Με έμπνευση από τα εφηβικά μας πάρτι"!

Wedding Singers

wedding singers

Οι Wedding Singers είναι μια ιδιαίτερη μπάντα που αντλεί τις βασικές επιρροές της από τους Daft Punk, Duran Duran, Rage Against The Machine, Simon & Garfunkel και άλλους. Η μουσική τους κινείται μεταξύ eurotrash, 90s, pop, rock, synthpop, house, electro και τα live τους είναι μια έκρηξη αγάπης, χορού, αστερόσκονης και χορευτικής διάθεσης με βάση τα 90s! Mε αφορμή την εμφάνιση τους στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 21:00, τα μέλη της μπάντας μιλούν στο koutipandoras.gr για αυτή την εμφάνιση, τη δύναμη της μουσικής τους, αλλά και για τα υπόλοιπα καλοκαιρινά τους σχέδια. 

– Tι θα ακούσουμε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής; 

Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, θα παρουσιάσουμε ένα WedSins Live Show, το Twilight Zone. Η δύναμη της μπάντας είναι τα εκρηκτικά της live, με χορευτική μουσική από τα 90s, και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να συμβεί στις 27 Ιουλίου. Η μουσική των 90s μας γοήτευε πάντα και μας χτυπάει στο θυμικό. Τότε που γινόντουσαν τα εφηβικά μας πάρτυ, με αυτή τη μουσική και χορευάμε χωρίς δεύτερη σκέψη για το πόσο αστείοι φαινόμαστε.

-Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές; 

Οι μουσικές μας επιρροές, είναι πάρα πολλές είναι η αλήθεια, καθώς ο καθένας μας έχει διαφορετικά ακούσματα, τα οποία όλα μαζί οδηγούν σε μια κοινή συνισταμένη που φανερώνεται με τη μορφή των Wedding Singers. Αλλά δεν περιοριζόμαστε. Από τους πρωτομάστορες Prodigy, μέχρι Beastie Boys, RATM, Daft Punk και Outhere Brothers. 

-Ποια είναι τα σχέδια σας για το καλοκαίρι; 

Τα σχέδιά μας για αυτό το καλοκαίρι περιορίζονται σε αυτό το φαντασμαγορικό live στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής και σε περισσότερα μπάνια από ότι πέρυσι, γιατί μας περιμένει απαιτητικός χειμώνας. 

-Και για την επόμενη σεζόν; 

Η επόμενη σεζόν για τους Wedding Singers, είναι πολύ σημαντική, καθώς ετοιμάζουμε προσωπική δουλειά, που θα κυκλοφορίσει μέσα στο χειμώνα. 

Info: 

Wedding Singers

«Twilight Zone»

Δευτέρα 27 Ιουλίου, ώρα 9:00 μ.μ.

Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €

Συντελεστές

ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ  – φωνή , κιθάρα

ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – κιθάρα, φωνή, μπάσο

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ – πλήκτρα, μπάσο

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – τύμπανα

Συνέντευξη στην Ηλέκτρα Ζαργάνη

 

 

 

 

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…