Newsroom

Newsroom

Oι Βeatles γίνονται τηλεοπτική σειρά;

Η ιστορία των Beatles φαίνεται ότι είναι έτοιμη να γίνει τηλεοπτική σειρά, σύμωνα με δημοσίευμα της Huffington Post. H σειρά…

beatles

Η ιστορία των Beatles φαίνεται ότι είναι έτοιμη να γίνει τηλεοπτική σειρά, σύμωνα με δημοσίευμα της Huffington Post.

H σειρά θα περιλαμβάνει οκτώ επεισόδια και θα περιγράφει την πορεία των θρυλικών “σκαθαριών” από το σχηματισμό της μπάντας τους έως και τη διάλυσή τους.

Οι Μπητλς σχηματίστηκαν στο Λίβερπουλ το 1959 και η αρχική τους σύνθεση περιλάμβανε τους Τζων Λένον, Πωλ Μακάρτνεϋ, Τζωρτζ Χάρισον, Στιούαρτ Σατκλιφφ (μπάσο και φωνή), και Πιτ Μπεστ (τύμπανα). Tο πρώιμο ρεπερτόριό τους στηριζόταν σε διασκευές αμερικανικών R&B κομματιών των Chuck Berry και Little Richard.

Με την επιστροφή τους από το Αμβούργο στις αρχές του 1961, ο Σατκλιφφ αποφασίζει να αποχωρήσει και ο Μακάρτνεϋ παίρνει το μπάσο. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου, ο Brian Epstein γίνεται μάνατζέρ τους, τον Αύγουστο του 1962, αντικαθιστούν τον ντράμερ Πιτ Μπεστ, με τον Ρίτσαρντ Στάρκι (Ρίνγκο Σταρ), και κυκλοφορούν το ιστορικό single “Love Me Do” με παραγωγό τον George Martin που σύντομα θα απολάμβανε τη φήμη του “πέμπτου Beatle”.

Kαθιερώνουν το image με το ιδιαίτερο κούρεμά τους και τα σακάκια δίχως κολάρο και το “She Loves You” γίνεται το single με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της Bρετανίας.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…