Οι τύποι δεν παίζονται: Γέμισαν φορτηγά με νερό για να αντιμετωπίσουν τις…πλημμύρες στον Εβρο

Hμέρες γιορταστικές που είναι επιλέξαμε να δημοσιοποιήσουμε την καταγγελία φαντάρων. Μια  επιστολή που αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι…

falagga stayer

Hμέρες γιορταστικές που είναι επιλέξαμε να δημοσιοποιήσουμε την καταγγελία φαντάρων. Μια  επιστολή που αποδεικνύει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι «εκεί που τελειώνει η Λογική Αρχίζει ο Στρατός»!

Τις προηγούμενες μέρες χωριά και κωμοπόλεις του νομού Έβρου αντιμετώπισαν τον σοβαρό κίνδυνο από το φουσκωμένο ποτάμι. Πλήθος δημοσίων υπηρεσιών μπήκαν σε επιφυλακή, μεταξύ αυτών και οι μονάδες του Στρατού της περιοχής ενώ η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλουν ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων.

Εξάλλου εκλογές έρχονται, ας προβάλλουμε το κοινωνικό έργο του στρατού, άρα και το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις τοπικές κοινωνίες.

Τοπικές κοινωνίες που βιώνουν την Αδιαφορία και βλέπουν να ορθώνονται Τείχη του Αίσχους απέναντι στους μετανάστες και παράλληλα να απειλούνται οι κόποι μιας ζωής σε κάθε βροχή! 

Στο πλαίσιο αυτό και η  50η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «ΑΨΟΣ» ετοιμάστηκε να λάβει μέρος στην εφαρμογή του σχεδίου «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ».

 

Μόνο που αντί να ετοιμαστούν να αντιμετωπίσουν τις πλημμύρες άρχισαν να λαμβάνουν μέτρα που προβλέπονται σε περίπτωση πυρκαγιάς. 

Άρχισαν λοιπόν να γεμίζουν τα STAYER με νερό και περίμεναν διαταγές!!!

Δεν ξέρουμε σε πιο επίπεδο έγινε το λάθος και το πώς αυτός ο γραφειοκρατικοποιημένος-αυστηρά ιεραρχικός μηχανισμός που λέγεται Στρατός μπλέχτηκε σε αυτό το κωμικοτραγικό επεισόδιο, αλλά καταλαβαίνεται όλοι τι έγινε όταν αποκαλύφθηκε το τι είχαν κάνει.

Εμείς εντελώς καλοπροαίρετα θα κρατήσουμε το καλό των προθέσεων.

Και θα στείλουμε σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους τις καλύτερες ευχές μας.

Πηγή: ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…