Οι τελευταίες ομιλίες Χίλαρι και Τραμπ πριν ανοίξουν οι κάλπες – Τα μηνύματα και οι υποσχέσεις

Ενωτικό μήνυμα έστειλε στον αμερικανικό λαό στην τελευταία ομιλία της πριν ανοίξουν οι κάλπες η Χίλαρι Κλίντον, σε ομιλία της στην Βόρεια Καρολίνα.

57b36ef81dc5241c2c8b49c9 1

Η υποψήφια των Δημοκρατικών τόνισε πως πρέπει να σταματήσει η διαίρεση και η διχόνοια στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι θα είναι μία πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς.

Κάλεσε ακόμα τους Αμερικανούς ψηφοφόρους να επιλέξουν το όραμα για μία «Αμερική γεμάτη ελπίδα, φιλόξενη και γενναιόδωρη».

«Οι θεμελιώδεις αξίες μας δοκιμάζονται σε αυτές τις εκλογές, αλλά η πίστη στο μέλλον δεν υπήρξε ποτέ τόσο ισχυρή», δήλωσε η προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος πέντε ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας.

Η Κλίντον μίλησε για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, προσκαλώντας όλους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, κάνοντας αναφορά και στις αμερικανικές παραδοσιακές αξίες. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην ευκαιρία που είχε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας να συναντήσει σημαντικούς ανθρώπους, που αντιστέκονται στις δυσκολίες της ζωής κι έχουν όραμα κι επιδιώξεις που ξεπερνούν τις δυνάμεις τους. Χαρακτήρισε ακόμα ως «πολιτεία-κλειδί» τη Βόρεια Καρολίνα, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στη συμβολή του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά και τη σημασία που αποδίδει ο ίδιος στις σημερινές προεδρικές εκλογές.

Από την πλευρά του, ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση με την υπόσχεση να ενώσει τη χώρα πίσω από «ασφαλή σύνορα» και να κάνει «την Αμερική προτεραιότητα».

«Φανταστείτε μόνο τι θα μπορούσε να καταφέρει η χώρα μας εάν αρχίζαμε να δουλεύουμε μαζί σαν ένας λαός, κάτω από έναν και μόνο Θεό, τιμώντας τη αμερικανική σημαία», δήλωσε ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Γκραντ Ράπιντς του Μίσιγκαν, πέντε ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ υποσχέθηκε τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά και την ίδρυση νέων βιομηχανικών μονάδων, με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ δήλωσε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, θα επισκέπτεται το Μίσιγκαν κάθε φορά που θα εγκαινιάζεται μία νέα βιομηχανική μονάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, δίνοντας έμφαση στη μοναδική ευκαιρία που έχουν οι Αμερικανοί πολίτες προκειμένου ν’ ανατρέψουν την κατάσταση. Επίσης, ζήτησε την υποστήριξη των ψηφοφόρων, προκειμένου να αποκαταστήσει την ηθική και την τιμιότητα της κυβέρνησης στις ΗΠΑ, ενώ χαρακτήρισε τη Χίλαρι Κλίντον, ως την πιο διεφθαρμένη υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι γνωρίζει τους υποστηρικτές του, που είναι άνθρωποι της δουλειάς, ενώ τους παρότρυνε να ψηφίσουν μαζικά στις σημερινές εκλογές. Παράλληλα, ζήτησε από τους υποστηρικτές του να έχουν όραμα για το μέλλον, δηλώνοντας ότι θα νικήσει για τους ψηφοφόρους του. Υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα ξαναγίνουν πλούσιες, δυνατές και μεγάλες, πάλι.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…