Newsroom

Newsroom

Οι τελευταίες κρίσιμες συνομιλίες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Έρχονται νέες καταθέσεις και στο κάδρο των ερευνών αναμένεται να βρεθούν νέα πρόσωπα.

5552976 2

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, το tablet που είχε θάψει η 33χρονη κατηγορούμενη στον τάφο της κόρης της και 8 οκτώ κινητά, υπολογιστές και λάπτοπ που βρέθηκαν στην κατοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου γίνονται φύλλο και φτερό.

Ιδίως το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε η κατηγορούμενη την ημέρα του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας ενδέχεται να αποκαλύψει το τι πραγματικά συνέβη μέσα στο νοσοκομείο.

Με ποιους μίλησε την προηγούμενη ημέρα, ποιους κάλεσε μετά το θάνατο της κόρης της, ποιο ήταν το περιεχόμενο των συνομιλιών; Κλήσεις που αναμένεται να ρίξουν φως για τον τρόπο προμήθειας της κεταμίνης.

Το ιστορικό των ηλεκτρονικών συσκευών αλλά τα ίχνη που μπορεί να έχει αφήσει στις αναζητήσεις, είναι πολύ πιθανό να προδώσουν την 33χρονη κατηγορούμενη.

 

 

 

Oι αρχές εξετάζουν εάν είχε δοθεί κεταμίνη ή αλλή τοξική ουσία και στην Μαλένα

Οι ιατροδικαστές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχαν χορηγηθεί στο κορίτσι τοξικές ουσίες, καθώς το ήπαρ της παρουσίασε μεγάλη φθορά.

Η φθορά αυτή εκτιμούν ότι λανθασμένα αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια, ενώ υποστηρίζουν ότι ο ασφυκτικός θάνατος δεν δικαιολογεί την εκταταμένη φθορά στο συκώτι του παιδιού.

Επομένως καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε δράση τοξικής ουσίας και τονίζουν πως θα πρέπει να ερευνηθεί επειγόντως. Την ίδια ώρα, οι καταθέσεις 60 γιατρών και νοσηλευτών του Καραμανδάνειου αναμένεται να ρίξουν φως στον θάνατο της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο.

 Ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της Ίριδας βλέπει η ιατροδικαστής

 Η ιατροδικαστής που εξέτασε την Ίριδα βλέπει το ενδεχόμενο εγκληματικης ενέργειας πίσω από τον θάνατο του μωρού.

Πηγές από τον ιατροδικαστικό χώρο υποστηρίζουν ότι οι ιδιώτες ιατροδικαστές αναφέρονται σε αμφιλεγόμενες εκτιμήσεις, αφού έχουν στη διάθεσή τους μόνο την ιατροδικαστική έκθεση και καταφεύγουν και στη βιβλιογραφία και υποστηρίζουν πως όσα επρόκειτο να κατατεθούν θα διαφέρουν απ’ όσα έχουν ακουσθεί έως τώρα.

Σε ό,τι αφορά  το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Γιώργος Αναστασόπουλος δεν είναι κάτι που αποκλείεται, αλλά δεν θα είναι η ιατροδικαστής, αυτή που θα υπαγορέψει στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα τι θα κάνουν.

«Με βάση όσα έχουμε πληροφορηθεί και τα στοιχεία που μας δίνουν, φαίνεται πως θα δοθεί λύση στον γρίφο και θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένα και αδιαμφισβήτητα όλα όσα θα κατατεθούν» επισήμανε ο δημοσιογράφος.

 

 

 

Ο υποστράτηγος ε.α της ΕΛΑΣ Χρήστος Ρουγκάλας κατέθεσε στον Πταισματοδίκη Πατρών για τη μήνυση που είχε υποβάλει η οικογένεια για συκοφαντική δυσφήμηση, πριν από τη σύλληψη της 33χρονης.

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…