Newsroom

Newsroom

Οι τελευταίες ευτυχισμένες στιγμές της 28χρονης Τουρκάλας "χρυσής" κληρονόμου που πέθανε στο αεροπορικό δυστύχημα

Η 28χρονη χρυσή κληρονόμος Μίνα Μπασαράν, η κόρη του επιφανή Τούρκου επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασαράν και οι επτά φίλες της ήταν οι επιβαίνοντες του ιδιωτικού αεροσκάφους που έχασαν τη ζωή τους χθες, στο νοτιοδυτικό Ιράν.

5aa665841dc524a16d8b45c1

Το αεροσκάφος συνετρίβη αφού ξέσπασε φωτιά στον κινητήρα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι συνολικά 11 επιβαίνοντες.

Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι η Μίνα Μπασαράν είχε πάει μαζί με τις φίλες της να γιορτάσουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον επικείμενο γάμο της και επέστρεφαν πίσω στην Κωνσταντινούπολη.


Οι οκτώ κοπέλες ανήρτησαν φωτογραφίες στα social media κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ντουμπάι όπου φαίνονται όλες να χαμογελαστές και ευτυχισμένες να απολαμβάνουν το ταξίδι τους.


Επίσης, η 28χρονη Μίνα φωτογραφήθηκε χαμογελαστή μέσα στο μοιραίο αεροσκάφος λίγο πριν αυτό συντριβή. Ο γάμος της είχε προγραμματιστεί μόλις τον επόμενο μήνα.

.


Επίσης, την περασμένη Πέμπτη, λίγο πριν αναχωρήσει για το ταξίδι με τις φίλες της ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία είναι γυρισμένη πλάτη και από πίσω στο βάθος φαίνεται το αεροσκάφος στο οποίο ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί. Μάλιστα το σακάκι που φοράει γράφει:«#bettertogether Mrs Bride»


Τα τελευταία βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο λογαριασμό της έδειξαν ότι η ίδια και οι φίλες της πήγαν σε συναυλία της pop star Rita Ora σε δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Ντουμπάι.

Ποια ήταν η «χρυσή» κληρονόμος

Η Μίνα Μπασαράν εργάστηκε για την εταιρεία του πατέρα της Basaran Holdings. Ο πατέρας της είναι πρώην αναπληρωτής πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου Trabzonspor και ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της Τουρκίας.

Η Μίνα ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

«Το αεροπλάνο είναι στη φωτιά. Αφού ο πιλότος ζήτησε να χαμηλώσει το υψόμετρο, εξαφανίστηκε από το ραντάρ “, ανέφερε ο Tasnim αξιωματούχος του ICAO.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…