Newsroom

Newsroom

Οι ταινίες της εβδομάδας!

Πέντε νέες ταινίες προβάλλονται αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες χωρίς “ηχηρές” αφίξεις. Η δυνατότερη επιλογή της εβδομάδας είναι η επανέκδοση…

cinema 2

Πέντε νέες ταινίες προβάλλονται αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες χωρίς “ηχηρές” αφίξεις. Η δυνατότερη επιλογή της εβδομάδας είναι η επανέκδοση της “Αμελί” με την οποία γνωρίσαμε τη γλυκιά Οντρέ Τοτού, το 2001. Η ίδια πρωταγωνστεί σε άλλη μία ταινία που προβάλλεται σε α’ προβολή αυτήν την εβδομάδα: “Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν”!

Αμελί (επανέκδοση)

Την πρωτογνωρίσαμε το 2001 και έκτοτε την κουβαλάμε παντού! Η “Αμελί” σε επανέκδοση. Η Αμελί είναι ένα μικρό κορίτσι που μεγαλώνει με τους εκκεντρικούς γονείς της, απομονωμένη από τα υπόλοιπα παιδιά, εξαιτίας της πεποίθησης των γονιών της ότι πάσχει από μια σπάνια αρρώστια. Η μόνη διέξοδος της είναι ένας ονειρικός κόσμος που πλάθει με την φαντασία της και ζει μέσα του.

 

 

Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν

Οντρέ Τοτού, Ρομέν Ντουρί σε μια μάλλον περίεργη κατάσταση…Eκείνος ξαφνικά βρίσκεται χωρισμένος, η πρώην γυναίκα του με τα δύο τους παιδιά μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη και…τι μπορεί να κάνει ένα πατέρας που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά; Μετακόμιση επίσης!

 

 

Το Χέρι του Ενός Εκατομμυρίου

Αν μη τι άλλο, αυτήν την ταινία θα παρακολουθήσετε γιατί πρωταγωνιστεί ο Τζον Χαμ, εμβληματική φυσιογνωμία της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Mad Men”. Και εδώ, ηγετικός και δυναμικός πάντα, ως πρωταγωνιστής καλείται να δώσει λύση σε μια…δύσκολη κατάσταση.

Μέχρι πού θα έφτανε κάποιος, όταν τα οικονομικά του πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο; Μέχρι την Ινδία μήπως, για να οργανώσει ένα reality show; Όσο τραβηγμένα και αν φαίνονται όλα αυτά, η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

 

 

Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στην Άγρια Δύση

Ένα εκατομμύριο τρόπους να πεθάνεις στο γέλιο υπόσχεται η νέα εκκεντρική κωμωδία – γουέστερν, από την οποία παρελαύνουν πλήθος πρωτοκλασάτων ονομάτων της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας, όπως οι Σεθ ΜακΦάρλαν, ο οποίος και σκηνοθετεί, Σαρλίζ Θερόν, Λίαμ Νίσον, Αμάντα Σέφριντ και πολλοί άλλοι.Με φόντο την επικίνδυνη Δύση του 19ου αιώνα…

 

 

Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας 2

To συναρπαστικό δεύτερο μέρος της τριλογίας “Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας” μας γυρίζει πίσω στον φανταστικό κόσμο του Ψάρη και του Φαφούτη, πέντε χρόνια αφότου οι δυο τους έχουν ενώσει δράκους και Βίκινγκς στο νησί Μπερκ.

 

 

Πηγή: in.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…