Newsroom

Newsroom

Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες ο Αλαντίν

Με οχτώ νέες ταινίες ξεκινά απόψε η νέα κινηματογραφική εβδομάδα, ενώ ήδη έχουν ανοίξει και τα αγαπημένα θερινά σινεμά.

Aladdin

Αλαντίν

Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι
Πρωταγωνιστούν: Ναόμι Σκοτ, Μένα Μασούντ, Γουίλ Σμιθ

Το διάσημο animation γίνεται live action παραμύθι, με τον Will Smith στον ρόλο του Τζίνι.Οι μαγικές περιπέτειες του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Αλαντίν, της θαρραλέας και αποφασιστικής πριγκίπισσας Γιασμίν  και, φυσικά,  του Τζίνι  που καλείται να ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Το Σουτιέν

Σκηνοθεσία: Βάιτ Χέλμερ
Πρωταγωνιστούν: Πρέντραγκ Μίκι Μανόλοβιτς, Ντένις Λαβάντ, Παζ Βέγκα

Ένας μηχανοδηγός τρένου την τελευταία μέρα πριν τη συνταξιοδότησή του βρίσκει σκαλωμένο πάνω στο τρένο ένα δαντελωτό, γαλάζιο σουτιέν, του οποίου την ιδιοκτήτρια αναζητά με κάθε τρόπο.

Το Πρόβλημα μου είσαι εσύ

Σκηνοθεσία: Πιέρ Σαλβαντορί
Πρωταγωνιστούν: Αντέλ Χενέλ, Πιο Μαρμέ, Οντρέ Τοτού, Βενσάν Ελμπάζ

Σε μια πόλη της Γαλλικής Ριβιέρας, μια ντετέκτιβ και νεαρή χήρα ενός αστυνομικού – τοπικού ήρωα, μαθαίνει πως ο άντρας της είχε στείλει έναν αθώο στη φυλακή, για να καλύψει τις δικές του παρανομίες. Τότε αποφασίζει να διορθώσει αυτό το λάθος προσεγγίζοντας τον αδίκως φυλακισμένο άντρα.

Brightburn: Ζωντανή Κόλαση

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γιαροβέφσκ
Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μέρεντιθ Άγκνερ, Ματ Τζόουνς

Η άφιξη ενός μυστηριώδους μωρού κάνει πραγματικότητα τα όνειρα μιας γυναίκας για να αποκτήσει παιδί. Όσο όμως το αγόρι εκείνο μεγαλώνει και πλησιάζει την εφηβεία, εμφανίζει σκοτεινές τρομακτικές δυνάμεις, που την κάνουν να αμφιβάλλει για το παιδί που θεωρεί γιο της.

Ένας Πιστός Άντρας

Σκηνοθεσία: Λουίς Γκαρέλ
Πρωταγωνιστούν: Λουίς Γκαρέλ, Λετίσια Κάστα, Λίλι Ρόουζ Ντεπ

Οχτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Αμπέλ συναντά ξανά τη Μαριάν στην κηδεία του παλιού κολλητού του και συντρόφου της Μαριάν, Πολ. Ο Αμπέλ θεωρεί αυτό το τραγικό γεγονός έναν καλό οιωνό. Ο θάνατος του Πολ του δίνει την ευκαιρία να ξανακερδίσει τη Μαριάν. Κάτι που θα συμβεί μόνο αν ο Ζοζέφ, ο γιος του Πολ και της Μαριάν, και η αδελφή του Πολ, η Εβ, σταματήσουν να μηχανορραφούν για να του στερήσουν κάθε ελπίδα…

Ο Παραλίας

Σκηνοθεσία: Χάρμονι Κορίν
Πρωταγωνιστούν: Μάθιου ΜακΚόναχι, Ζακ Έφρον, Άιλα Φίσερ, Σνούπ Ντογκ

Ο Χάρμονι Κορίν επιστρατεύει τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και αρκετό αντιηλιακό για τη νέα του ταινία που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του SXSW.Με φόντο την Κούβα και τη Φλόριντα, το The Beach Bum ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές αναποδιές του Moondog, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου αλήτη που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του κανόνες. Από σκηνοθέτη του Spring Breakers.

Σκότωσα το Αφεντικό μου

Σκηνοθεσία: Αλάν Μοντουί
Πρωταγωνιστούν: Σεσίλ Ντε Φρανς, Γιολάντε Μορό, Όντρεϊ Λαμί

Χωρίς δουλειά ή προσόντα γενικότερα, η Σάντρα, μια πρώην νικήτρια καλλιστείων, μετακομίζει ξανά με τη μητέρα της, μετά από 15 χρόνια. Βρίσκει δουλειά σε ένα τοπικό εργοστάσιο, αλλά δεν τα πάει καλά με το αφεντικό της, τον οποίο… σκοτώνει κατά λάθος. Δύο γυναίκες είναι μάρτυρες. Οι τρεις τους ανακαλύπτουν ότι ο νεκρός έκρυβε μια τεράστια περιουσία, την οποία αποφασίζουν να μοιραστούν. Κάπως έτσι ξεκινούν τα προβλήματα…

Everything is Wonderful

Σκηνοθεσία: Πία Μέχλερ
Πρωταγωνιστούν: Τόνια Σωτηροπούλου, Πία Μέχλερ, Χάνα Χέρσπρουνγκ

Ζώντας χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, η Γερμανίδα Λένα πλήττει όλο και περισσότερο με τη φαινομενικά ανέμελη ζωή της στο όμορφο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Μαρία, μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο· Οταν η Λένα διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μια εβδομάδα ξέφρενου πάρτι.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…