Newsroom

Newsroom

Οι ταινίες πρώτης προβολής των Walt Disney Studios & οι απονομές των βραβείων Όσκαρ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Σε νέα συμφωνία με την Disney Ελλάδας, η COSMOTE TV φέρνει, για τα επόμενα 3 χρόνια, τις ταινίες Α’ τηλεοπτικής προβολής των Walt Disney Studios, αλλά και τις κλασικές παραγωγές από την ταινιοθήκη του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο, που θα προβάλλονται στα κανάλια COSMOTE CINEMA.

58517f991dc524af158b4577

 Η COSMOTE TV εξασφαλίζει για το ίδιο διάστημα και τα αποκλειστικά δικαιώματα για την live μετάδοση των τελετών απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (βραβεία Όσκαρ), ξεκινώντας από την 89η τελετή, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η COSMOTE TV επίσης ανανέωσε, για 3 χρόνια, τα δικαιώματα μετάδοσης των παιδικών καναλιών των στούντιο, Disney Channel, Disney Junior και Disney XD.

Τα Walt Disney Studios έχουν συνδέσει το όνομά τους με παγκοσμίως επιτυχημένα franchise ταινιών που διανέμονται από τις θυγατρικές εταιρείες των στούντιο, όπως την Walt Disney Pictures με μοναδικές ταινίες και διαχρονικά αριστουργήματα κινουμένων σχεδίων, τα Marvel Studios, την Lucasfilm και τα Pixar Animation Studios, με τις παραγωγές τους να χαρακτηρίζονται από μοναδική τεχνική.

Η συνεργασία των Walt Disney Studios με την COSMOTE TV, ξεκινά με τη βραβευμένη με δύο Όσκαρ ταινία κινουμένων σχεδίων Ψυχρά κι Ανάποδα και την 7η ταινία του εμβληματικού franchise Star Wars, Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνά, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, που βρίσκονται διαθέσιμα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Θα ακολουθήσουν, επίσης σε πρώτη προβολή, η ταινία κινουμένων σχεδίων Ζωούπολη (24 Δεκεμβρίου), το Βιβλίο της Ζούγκλας (7 Ιανουαρίου) και το all-star Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος (15 Ιανουαρίου). Τον Δεκέμβριο θα δούμε επίσης τα blockbuster της Marvel, Thor 2: Σκοτεινός Κόσμος (19 Δεκεμβρίου) και Captain America: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα (26 Δεκεμβρίου), το βραβευμένο με Όσκαρ animation Οι Υπερέξι (31 Δεκεμβρίου), αλλά και το επίσης Οσκαρικό Maleficent με την Αντζελίνα Τζολί (17 Δεκεμβρίου).

H COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει, στο πλαίσιο της συμφωνίας, και πολλούς τίτλους από την κορυφαία ταινιοθήκη των Walt Disney Studios, μεταξύ των οποίων, η σειρά ταινιών του Οι Πειρατές της Καραϊβικής, πολυβραβευμένα animation, σαν τα Ράλφ, η Επόμενη Πίστα και Μπολτ, αλλά και αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων, όπως τα Η Παναγία των Παρισίων, Ηρακλής, Ο πλανήτης των θησαυρών, Τα Χριστούγεννα του Μίκυ.

Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ταινίες της Disney και μέσα από τις εξελιγμένες υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE TV PLUS










Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…