Newsroom

Newsroom

Οι «σκληροί» της Δεξιάς ισοπεδώνουν Μητσοτάκη: Δουλεύει για τον Τσίπρα… δεν θα πάρει πάνω από 28%

Κεντρικό άρθρο σε εμβληματικό, δεξιό ιστότοπο προβλέπει εκλογική πανωλεθρία για την κυβέρνηση - Πότε εκτιμά πώς θα γίνουν οι πρόωρες εκλογές

5632641

Άνετα θα μπορούσε κάποιος να πεις πως πλέον «κάνουν πλάκα» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, οι συγκάτοικοι της δεξιάς πολυκατοικίας.

Γνωστός δεξιός ιστότοπος, που φαίνεται πως εδώ και χρόνια απηχεί το λεγόμενο σαμαρικό στρατόπεδο, στο κύριο άρθρο του προεξοφλεί ναυάγιο της Νέας Δημοκρατίας στις πρόωρες εκλογές που πιθανά θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, ιδιαίτερα απαξιωτικοί είναι οι χαρακτηρισμοί εναντίον του ίδιου του πρωθυπουργού και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους χειρισμούς στο θέμα των εκλογών.

Οι βασικές άξονες του άρθρου που φιλοξενείται στο antinews.gr με τίτλο «Απύθμενη ανευθυνότητα (Ή αλλιώς, πώς ο Μητσοτάκης… δουλεύει άθελά του για τον Τσίπρα)» κάνουν λόγο για  «πρωθυπουργική κωλοτούμπα και ορισμό της ανευθυνότητας» σχετικά με τις εκλογές, για εκλογική πανωλεθρία με ποσοστό που δεν θα ξεπερνά το 30% και για… δυναμική επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο επίμαχο άρθρο:

«Αναφερόμαστε στις απανωτές… εκλογικές κυβιστήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπου ενώ διαβεβαίωνε νυχθημερόν ότι δεν πρόκειται να πάει σε πρόωρες εκλογές και θα εξαντλήσει την τετραετία, αίφνης, τις προάλλες, άλλαξε γνώμη, και σε συνέντευξη που έδωσε στο Capital άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να πατήσει νωρίτερα το προεκλογικό κουμπί.

Με τη δικαιολογία, ότι η πολιτική τοξικότητα που διοχετεύεται με ευθύνη της αντιπολίτευσης, θα οδηγήσει σε μια παρατεταμένη-αρρωστημένη προεκλογική περίοδο, με κίνδυνο να καταστεί αποκρουστική στα μάτια των Ελλήνων πολιτών και να γυρίσουν την πλάτη στην κάλπη όπως έκαναν πρόσφατα οι Γάλλοι.

Κατόπιν της βόμβας που εξαπέλυσε ο Μητσοτάκης, ακολούθησε σκληρή κόντρα με την αντιπολίτευση, κι όλα έδειχναν ότι βαίνουμε ολοταχώς σε φθινοπωρινές κάλπες.

Κι έρχεται προχθές ο Μητσοτάκης και μέσω νέας κυβίστησης, σε ζωντανή μετάδοση από τις Βρυξέλλες, μας πληροφόρησε ότι άλλαξε πάλι γνώμη και δε θα γίνουν πρόωρες εκλογές, αλλά θα εξαντληθεί κανονικότατα η τετραετία.

Αν η νέα… πρωθυπουργική κωλοτούμπα δεν είναι ο ορισμός της ανευθυνότητας, τότε τι είναι;

Προφανώς, ο Μητσοτάκης έχει ζαλιστεί από τα νούμερα που παρουσιάζουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις -δείχνουν τη ΝΔ στο 27% με 28%- και διστάζει να λάβει οριστικές αποφάσεις, εξ ου και τα ήξεις αφήξεις».

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται: «Η δήλωσή του δεν είναι τυχαία και έγινε λόγω δημοσκοπικής κατάρρευσης.

Κοινώς, η κυβέρνηση πλέον δεν τραβάει και τρέχει εσπευσμένα στην κάλπη για να μη χάσει την πρωτιά»

«Πάντως, καλό είναι, ο πρωθυπουργός να απαλλαγεί πάραυτα από την καταστροφική ανευθυνότητα που τον διακρίνει, διότι αν συνεχίσει σε αυτό το δύσβατο μονοπάτι, στο τέλος θα… ξεπλύνει εντελώς τον Τσίπρα από τις αμαρτίες του παρελθόντος, δίνοντάς του πίσω τη χαμένη του αίγλη».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…