2

2310net

Οι Ρώσοι ξέμειναν από καύσιμα… γαμώτοφ!

«Eκτός από βενζίνη, οι Ρώσοι έχουν ξεμείνει από τρόφιμα. Γιατί λογικά δεν πήραν μαζί τους φαγητό. Κάποιοι παραδοσιακοί φαντάροι πρέπει να πήραν μόνο κάτι cream crackers όπως κάθε ταξιδιώτης που σέβεται τον εαυτό του». To κείμενο αναδημοσιεύεται από την katiousa.gr

AP22062342466453

11 μέρες συγκρούσεων, 11 μέρες πηχτής βλακείας που παίζεται στα ΜΜΕ διεθνή και εγχώρια 24/7. Δεν ξέρεις με τι να πρωτογελάσεις. Ωστόσο, το αγαπημένο μου είναι το “Οι Ρώσοι έμειναν από καύσιμα και τρόφιμα γι’αυτό δεν παίρνουν το Κίεβο”.

Μάλιστα, παρουσιάζουν και εικόνες από το κομβόι των 65 χιλιομέτρων, δηλώσεις για “σοβαρά λάθη που έκανε ο Πούτιν” και κάτι τέτοια. Αν λοιπόν πιστέψεις ό,τι ακούς τότε οι Ρώσοι προετοίμαζαν για χρόνια αυτή την εκστρατεία για να καταλάβουν μια τεράστια χώρα όπως η Ουκρανία. Τα είχαν όλα έτοιμα, προετοιμασίες, ασκήσεις, δοκιμές, εκπαίδευση. Αλλά, δυστυχώς για αυτούς είχαν καύσιμα μόνο για 3 μέρες. Δηλαδή που και να μην ήταν πετρελαιοπαραγωγός χώρα. Θα έβγαινε ο Πούτιν στο Σταθμό Λαρίσης και θα ζητούσε ένα 50λεπτο να βάλει λίγη βενζίνη να πάει στο χωριό του.

Εντάξει θα μου πεις μπορεί να έχουν πετρέλαιο αλλά να ξέχασαν να βάλουν. Δηλαδή ο αρχιστράτηγος του ρωσικού στρατού έκανε το τσεκ και του είπε ένας υπολοχαγός “στρατηγέ, δεν έχουμε βενζίνη στα οχήματα”- “Δεν πειράζει, μη χάνουμε χρόνο τώρα με αυτά. Θα βάλουμε στο δρόμο, ξέρω ένα βενζινάδικο έξω από το Χάρκοβο που με 20 λίτρα καύσιμο σου κάνει και δωρεάν πλύσιμο μέσα-έξω”.

Βέβαια, εκτός από βενζίνη, οι Ρώσοι έχουν ξεμείνει από τρόφιμα. Γιατί λογικά δεν πήραν μαζί τους φαγητό. Κάποιοι παραδοσιακοί φαντάροι πρέπει να πήραν μόνο κάτι cream crackers όπως κάθε ταξιδιώτης που σέβεται τον εαυτό του. Λογικά βέβαια θα τους είπε ο ίδιος στρατηγός «Παιδιά, πάρτε μαζί σας κανένα τοστάκι από το σπίτι γιατί έχουμε δρόμο και δεν ξέρω αν θα βρούμε ανοιχτή καμιά καντίνα». Εκτός αν είχε πάρει μίζα σαν οδηγός ΚΤΕΛ και περίμενε να φτάσουν στον Λεβέντσκι για να κάνουν στάση για κατούρημα και κακό φαγητό.

Άλλοι πάλι σοβαροί ειδικοί αποφάνθηκαν ότι για την καθυστέρηση φταίει ότι οι Ρώσοι έβαλαν φτηνά κινέζικα ελαστικά τα οποία κλάταραν στις στέπες της Ουκρανίας. Και είναι να αναρωτιέσαι, τόσες χιλιάδες Ρώσοι πήγαν να πολεμήσουν κι ένας δεν σκέφτηκε να τσεκάρει τα λάστιχα; Καλά που δεν τους σταμάτησε καμιά τροχαία για έλεγχο γιατί να δεις αυτοί είναι τόσο άχρηστοι που μπορεί να είχαν ξεχάσει να βγάλουν και κάρτα καυσαερίων.

Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα έχει συμβεί με τις μπαταρίες των κινητών τους. Λογικά όσοι έχουν φορτιστή αυτοκινήτου θα συνεχίσουν κανονικά να κάνουν στόρι στο ίνσταγκραμ τύπου «κολλημένος στην κίνηση πάλι γαμώτοφ..». Οι υπόλοιποι θα ψάχνουν εναγωνίως να φορτίσουν λίγο γιατί πρέπει να πάρουν τηλέφωνο στο σπίτι γιατί και η Ρωσίδα μάνα θα αναρωτιέται αν βάζει ο γιόκας της ζακέτα.

Βέβαια μην είμαστε υπερβολικοί. Υπάρχουν δημοσιογράφοι-τζιμάνια και τηλεδιεθνολόγοι που έχουν ξεσκεπάσει τη συνωμοσία αναρωτούμενοι τρεις μέρες τώρα «καλά αφού τα οχήματα των Ρώσων είναι σταματημένα γιατί δεν τα βομβαρδίζουν οι Ουκρανοί». Και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν η απορία τους είναι αληθινή ή όχι.

ΥΓ. Το άρθρο περιείχε τοποθέτηση προϊόντων.

Πηγή: Katiousa.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

ΑTHENS Conference League

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

Σε ποια περίπτωση οι εργαζόμενοι πληρώνονται αν δεν καταφέρουν να πάνε στη δουλειά τους εξαιτίας…