Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν! To σκετς για Μπέο και Κασσελάκη που έγινε viral – Σε ρόλο Λιάγκα ο Κανάκης; (video)

«Μόνο θλίψη προκαλεί ο τρόπος, οι απόψεις και η φρασεολογία του κυρίου Μπέου, γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε ότι θα τον ξανακαλέσουμε αύριο», σχολίασε όλο νόημα ο Αντώνης Κανάκης υποδυόμενος τον παρουσιαστή

αρβιλα

Οι «Αρβύλες» χθες Δευτέρα (07/11) επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσω του ΑΝΤ1 και έκαναν πρεμιέρα εν’ όψει της νέας σεζόν, κάνοντας τη γνωστή σάτιρά τους με ένα σκετσάκι όμως που είναι η αλήθεια ότι προκάλεσε σημαντικές αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα το σκετς σχετιζόταν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον Αχιλλέα Μπέο με αφορμή τις ακραίες, ομοφοβικές δηλώσεις του δεύτερου το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Αντώνης Κανάκης ως παρουσιαστής «φιλοξένησε» τον δήμαρχο του Βόλου (τον οποίο υποδύθηκε ο «Πασοκτσής») στην εκπομπή του, με αφορμή τη.. συνέντευξη που έτρεχε παράλληλα στο διπλανό παράθυρο με τον Στέφανο Κασσελάκη (Γιάννης Σερβετάς) και τον Τάιλερ Μάκμπεθ (Κώστας Κωστόπουλος).

Στο σκετσάκι των «Ράδιο Αρβύλα», ο δήμαρχος Βόλου εξαπέλυσε ομοφοβικό υβρεολόγιο κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου του, με τους συντελεστές της εκπομπής να υποκρίνονται ότι δεν περίμεναν τέτοιους χαρακτηρισμούς, ενώ το κοινό του Μπέου ακούγεται να τον εξυμνεί.

«Ντροπή, κύριε Μπέο! Κυρίες και κύριοι, εμείς ως εκπομπή διαχωρίζουμε κάθετα τη θέση μας. Ναι, κύριε Μπέο, σας ακούμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο τα καρφιά του στις εκπομπές που φιλοξένησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Αχιλλέα Μπέο και τα αισχρά σχόλια του.

«Κυρίες και κύριοι, μόνο θλίψη προκαλεί ο τρόπος, οι απόψεις και η φρασεολογία του κυρίου Μπέου, ενώ τα λεγόμενά του δηλητηριάζουν την κοινωνία μας, γι’ αυτό κι εμείς σαν εκπομπή αποφασίσαμε ότι θα τον ξανακαλέσουμε αύριο και θα ζητήσουμε διευκρινίσεις για τα λεγόμενά του», είπε όλο νόημα στο κλείσιμο του σκετς ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε ολόκληρο το σκετσάκι εδώ:

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…