Οι «Ράδιο Αρβύλα» κινούνται νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Αγωγή εναντίον του πρώην συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν οι «Ράδιο Αρβύλα», Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης. 

NewsRoom 16/12/2021 | 20:23

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στους Ράδιο Αρβύλα μετά τον σάλο γύρω από το πρόσωπο του Στάθη Παραγιωτόπουλου. 

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι Ράδιο Αρβύλα ζητούν με αγωγή την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι όσο και η εκπομπή κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της.

Οι συντελεστές της γνωστής εκπομπής πέρασαν στην... αντεπίθεση, αφού υποστήριξαν πολλάκις ότι δεν γνώρισαν για τις πράξεις του και όσα έκανε στην πρώην σύντροφό του.  Όπως γνωστοποίησε η δικηγόρος των τριών, είναι σαφές ότι «έχουν υποστεί ζημιά σε επίπεδο προσώπων, αλλά και εκπομπής».
Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως Κανάκης, Σερβετάς και Κιούσης, «είναι θιγμένοι προσωπικά και επαγγελματικά». Σημειώνεται, ότι οι ίδιοι δήλωσαν εξαρχής την στήριξή τους στην 30χρονη κοπέλα και δεσμεύτηκαν προσωπικά να αναλάβουν την πλήρη κάλυψη αυτής. 

 

 

Η πρώτη τηλεοπτική αντίδραση του Παναγιωτόπουλου μετά τις αποκαλύψεις


«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην κάμερα του Alpha πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και αναχωρήσει με τη σύζυγό του, ερωτηθείς αν μετάνιωσε για όσα έκανε. «Δεν θέλω να πω τίποτα», πρόσθεσε.