Newsroom

Newsroom

Οι «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» φέρονται να βρίσκονται πίσω από τις απειλητικές αφίσες βουλευτών

H αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις σε Κοζάνη και Γρεβενά

4683564

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην Κοζάνη και τα Γρεβενά στο πλαίσιο των ερευνών για τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από την «καμπάνια» τρομοκράτησης των βουλευτών που πρόκειται να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων χθες το βράδυ, η αστυνομία συνέλαβε στα Γρεβενά έναν 54χρονο και έναν 45χρονο που κολλούσαν αφίσες σε κεντρικούς δρόμους τής πόλης με το πρόσωπο του βουλευτή Χρήστου Μπγιάλα και με το ερώτημα εάν «θα προδώσει την Μακεδονία».

Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη η αστυνομία συνέλαβε ακόμη δύο άτομα που κολλούσαν αφίσες με το ίδιο περιεχόμενο αλλά με τα πρόσωπα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα άτομα που συνελήφθησαν σχετίζονται με την οργάνωση «Πτολεμαίοι Μακεδόνες».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, ο οποίος παραχωρούσε συνέντευξη στην ΕΡΤ όταν μεταδόθηκε η είδηση, δήλωσε ότι η συγκεκριμένη οργάνωση χρηματοδοτείται από άγνωστα κονδύλια.

«Χρηματοδοτούνται από άγνωστα κονδύλια όπως χρηματοδοτούνταν η οργάνωση Καρφίτσα τη δεκαετία του ’60 και προχωρούσε σε δολοφονίες. Όσοι κάνουν ότι δεν τα καταλαβαίνουν ή ότι δεν τα θυμούνται κάνουν μεγάλο λάθος», ήταν το σχόλιο του Νίκου Μανιού.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…